COPA CATALUNYA VUITENS DE FINAL

 CEFS SANTPEDOR – ETERNAM MANRESA

DIUMENGE 18 DE MARÇ HORA 19, 30

PAVELLÓ MUNICIPAL RAFA MARTINEZ

 COMENÇA LA COPA PER AL MANRESA

El Manresa enceta la copa Catalunya , competició en la que porta dues temporades consecutives entrant a la final a quatre i dues temporades també fent-se a la capital del Bages.

Amb aquestes perspectives s’inicia un llarg camí en una competició que a vegades les diferències de categoria queden en un segon plà i tot queda més equilibrat. A més, el fet de ser a partit únic li dona una més elevada competició.

El rival d’aquest diumenge es el Santpedor, equip que a la lliga te peu i mig a 3a divisió nacional, lidera la divisió d’honor catalana amb força diferència de punts respecte al seu immediat perseguidor. Anteriorment a aquesta eliminatòria, els santpedorencs han eliminat a la 2a ronda al Gsport de Ger i desprès a la 3a al Esparreguera de 3a divisió nacional quedant exempts a la 1a eliminatòria.

CIUTAT DE MATARÓ 1 FUTSAL MATARÓ 3

COVER PREMIÀ 4 MONTCADA 5

UNIÓ MOLLET 3 CAN CALET 2

AMICS POU 2 ESC, PIA SABADELL 4

ST.JOAN CLUB AT. 3  OLIMPYC 6

ICARIA 1 NATACIÓ SABADELL 6

RIPOLLET 2 CERDANYOLA 3

FUNDACIÓ GRAMA 4 UNION STA. COLOMA 3

BOSCO ROCAFORT BARCELONETA DIA 19-3

PENYA ESPLUGUES 2 SALOU 0

PALLEJÀ 4 HOSPITALET BELLSPORT 5

S, SADURNÍ 1 SALA 5 MARTORELL 2

ISUR 2 VACARISSES 2

SANTPEDOR MANRESA DIA 18-3

 POSIBLE RECORREGUT

Respectant evidentment a tots els equips que poden tocar en sort al Manresa, fem una valoració de quin pot ser el camí dels manresans a la copa. Si es supera el partit de diumenge a Santpedor, el rival serà Alcoletge a terres lleidatanes , equip de 3a divisió nacional. Desprès els rivals foren Hospitalet Bellsport o Sala 5 Martorell. Bellsport va superar al Pallejà i en aquest cas fora l’única eliminatòria que el Manresa jugaria com a local en tot el recorregut de la copa. Més endavant i com a partit decisiu de cara la final a quatre, el Manresa es podria emparellar amb Barceloneta, Fundacio Grama o Penya Esplugues, com a més destacats.

Aquest es doncs el camí per entrar a una final a quatre per tercera vegada consecutiva.