Campionat Nacional lliga 2a divisió B Grup 3

CERDANYOLA FC – ETERNAM MANRESA FS

Dissabte 20 gener  18, 15 hores

Pavelló Esportiu Municipal Guiera

IMPRESCINDIBLE SUMAR

Desprès de pràcticament un mes amb la competició aturada, primer per les festes nadalenques i desprès pel campionat d’Espanya sub 18 , torna la lliga per al Manresa. En aquesta ocasió i corresponent a la segona jornada de la segons volta, els del Bages viatjaran fins a Cerdanyola del Vallès.  El conjunt manresà be de vencer a La Unión Sta. Coloma al Pujolet en l’última jornada  i ho va fer amb un marcador molt ajustat.

El conjunt que dirigeix David Herraiz, ex jugador professional a Industrias Garcìa , ha passat ara a l’etapa com entrenador amb la seva primera experiència al conjunt vallesà.

El club de Cerdanyola es una secció del club de futbol i està patint  força inconvenients a nivell intern. Tot i aquestes dificultats, esportivament està situat en una zona relativament tranquil·la.

Ara es 12è amb 17 punts , 8 punts per sobre de qui marca el descens que son Olimpyc i Dènia amb 9 punts. Compta amb  5 partits guanyats, 2 empatats i 9 de perduts, 47 gols a favor i 62 rebuts.  Al seu pavelló com a local ha jugat 8 partits amb 3 de perduts, 4 de guanyats i 1 empat.

Per la seva part,el Manresa continua liderant la competició amb 42 punts , 6 per sobre del seu immediat perseguidor, CCR Castelldefels. El conjunt manresà continua tenint la baixa per lesió de Pau Albacete i resta pendent de l’evolució de Carlos Corvo ,lesionat ara fa uns dies en una sessió preparatòria.

Imprescindible sumar tes punts aquest dissabte de cara al calendari que s’apropa. En la propera jornada, es repeteix sortida, serà a Castelldefels.

 2a DIVISIÓ B  GRUP 3  JORNADA 17

CERDANYOLA FC – ETERNAM MANRESA

COMITÈ VALENCIANO  DISSABTE 18, 15

UNIÓN STA. COLOMA – CCR CASTELLDEFELS

COMITÈ BALEAR  DISSABTE 18, 00

BARCELONETA – SALOU

COMITÈ CATALÀ  DISSABTE  18, 45

CANET – PALLEJÀ

COMITÈ CATALÀ  DISSABTE  18, 30

OLIMPYC – MATARÓ

COMITE CATALÀ  DISSABTE 18, 00

LINYOLA – DENIA

COMITÈ CATALÀ  DISSABTE 17, 00

HOSPITALET BELLSPORT – NATACIÓ SABADELL

COMITÈ CATALÀ  DISSABTE 18, 00

ESCOLA PIA SABADELL – CATGAS ENERGIA B

COMITÈ CATALÀ  DISSABTE 18, 00

                           

Carlos Corvo                                                                  Pau Albacete