DOS HISTÒRICS EN SITUACIONS DIFERENTS

Canet Futbol Sala, equip històric com el manresà en aquest esport, es retroben després de moltes temporades de no coincidir. I és que, després d’uns anys esplendorosos per part del conjunt verd, aquest ha viscut les darreres temporades en categories per sota de les dels manresans; fins ara, que ha recuperat la categoria de bronze aquesta temporada.

Dels últims cinc partits jugats, ha obtingut quatre victòries: contra Linyola, Olímpyc, Barceloneta i Unión Sta. Coloma. Per tant, ara té una dinàmica positiva a la lliga que l’ha tret del descens i l’ha deixat a la desena posició amb 16 punts.

Canet Futbol Sala ha jugat a casa seva sis partits obtenint dues victòries (Linyola i Barceloneta), tres derrotes (Salou, Natació i Escola Pia) i un empat en el derbi contra Mataró.

Ara té 53 gols a favor i 55 en contra amb un global de 5 partits guanyats, 1 empatat i 7 de perduts i s’ha pogut allunyar a 8 punts de l’equip que marca el descens.

ANTECEDENTS HISTÒRICS

Importants antecedents entre dos clubs, que a la temporada 2002-2003, varen obtenir ambdós l’ascens a la divisió de plata del futbol sala nacional. El Canet davant el conjunt de Cantabria de Candesa Camargo i Arqué Manresa contra Jolis 2000 de Badalona, tots dos en la promoció d’ascens. En aquella ocasió, el frec a frec entre Canet i Manresa va ser dur a la lliga amb els del maresme obtenint el títol de lliga i els manresans segons, essent els dos primers qui varen fer la promoció d’ascens.

Una temporada després, 2003-2004 i amb els dos conjunts en la seva primera temporada a divisió de plata, Manresa va ser novè, per sota d´ell, Aker Ibarra, Manacor i per sota de Canet que va ser dotzè, Sicoris amb els descensos de Burgos i Olesa.

El paral·lelisme entre aquests dos equips ho és tan que a la temporada 2005-2006, varen baixar ambdós altre cop a la categoria de bronze. Arqué Manresa penúltim amb 17 punts i Canet cuer amb 12.

AMB LA BAIXA DE PAU

Pau Albacete serà baixa pel partit de dissabte. El jugador va caure lesionat en la sessió de dilluns i té un trencament muscular que cal valorar. La resta de la plantilla sembla en condicions i en relació a l’últim partit, el Manresa intentarà recuperar a Gordillo de la seva dolència al dit del peu.