Campionat Nacional lliga 2a divisió B

BARCELONETA FUTSAL CE – ETERNAM MANRESA

Dissabte 19 maig  18:00 hores

Pavelló Marítim de Barcelona   Jornada 30 ( última)

Caixa o faixa, com diu un periodista manresà amb aquesta frase traslladada a la vessant esportiva. Donçs en aquesta ocasió, mai millor dit.  El Manresa FS es juga tota una temporada a la Ciutat Comtal i més concretament a la part marítima de la població. El pavelló Marítim acollirà davant el mar un partit transcendental. Manresa i Barceloneta, equip aquest últim que no es juga res, jugaran un partit que pels interessos manresans es vital. Els tres punts o bé el mateix resultat del partit Canet – CCR, li donarà als manresans el títol de lliga per primera vagada a l’historia del club en aquesta categoria. Horari unificat de les 6 de la tarda per equips implicats en el títol, copa del Rei i descens a 3a divisió nacional.

Barceloneta a perdut a casa seva en quatre ocasions i ha empatat en tres de 14 partits jugats, o sigui, en la meitat d’ocasions no ha guanyat. Aquesta estadística només es això, una estadística, però si que es un fet palpable que el conjunt marítim ha fet la meitat de gols que l’equip manresà al llarg de la lliga, 99 els barcelonins per 181 els del Bages.

Barceloneta es onzè a la taula amb 37 punts amb un global de 10 partits guanyats, 7 empats i 12 derrotes.

El conjunt manresà es presenta al partit sense absències,amb un estat físic òptim i  a l’espera de fer un bon partit per solventar la lliga a un lloc que pot passar a l’historia del club manresà.  

2a DIVISIÓ B  GRUP 3  JORNADA 30

CATGAS B – NATACIÓ SABADELL

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ

HOSPITALET BELLSPORT- MATARÓ

DISSABTE  18:00  COL·LEGI VALENCIÀ

LINYOLA – PALLEJÀ

DISSABTE 18:00  COL·LEGI ARAGONÈS

OLIMPYC – SALOU

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ

CANET – CCR CASTELLDEFELS

DISSABTE  18:00  COL·LEGI CATALÀ

BARCELONETA – MANRESA

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ

CERDANYOLA – UNIÓN STA. COLOMA

DISSABTE 18:15  COL·LEGI CATALÀ