COPA CATALUNYA  QUARTS DE FINAL

PENYA ESPLUGUES – ETERNAM MANRESA

PAVELLÓ LES MORERES

DIMARTS 22 MAIG  20:40 HORES

A UN PAS DE LA FINAL A QUATRE

Desprès del títol de lliga i de la classificació per la Copa del Rei de la vinent temporada, el Manresa afronta demà els quarts de final de la Copa Catalunya prop d’aconseguir per tercer any consecutiu la entrar a la final a quatre, celebrada a Manresa en les dues últimes edicions.  Eufòria a l’equip manresà desprès de treures de sobre la responsabilitat del títol de lliga. Ara, els homes de Gerard Floriach, intentaran tornar a fer història davant un equip, l´Esplugues, que es segon a 3a divisió nacional desprès que el Caragol Lleida s’hagi proclamat campió de lliga a una jornada per acabar.

El conjunt que passi aquesta eliminatòria, acompanyarà a la final a quatre al FC Barcelona, Catgas Energia i CE Escola Pia Sabadell, equip que va eliminar al Vacarisses dijous passat en un partit frenètic, primer amb un parcial de 0-5, tanteig que els de Vacarisses van arribar a empatar a cinc gols essent en els llançaments de penal quant els sabadellencs s’imposaren.

Demà doncs, veurem si el Manresa pot arrodonir encara més una temporada, que pel moment està complint tots els objectius, títol de lliga i classificació per la Copa del Rei.