LLIGA NACIONAL 2a DIVISIÓ B  GRUP 3

DISSABTE 7 D’ABRIL   18:00 HORES  JORNADA 26

PAVELLÓ SERGIO MANZANO D’HOSPITALET

HOSPITALET BELLSPORT – ETERNAM MANRESA

 

JORNADA QUE POT SER DECISIVA, LLIGA I COPA DEL REI EN JOC

Jornada clau amb tots els quatre equips implicats que juguen entre ells,( Manresa, Hospitalet, Escola Pia i CCR ) a cinc jornades per acabar la lliga. Amb la mirada posada de reüll a Sabadell, els manresans, a un punt per sota dels de Castelldefels que lideren la competició, s’ho juguen tot a l’Hospitalet.  Es imprescindible la victòria manresana ja que desprès de moltes jornades, el conjunt manresà no depèn d’ell mateix , desprès de l’empat al Pujolet davant Escola Pia, CCR Castelldefels ha agafat avantatge i es a un punt per sobre. I es que el conjunt de Castelldefels, també s’ho juga tot a la pista dels escolapis.

Per tant, gran ambient el que hi haurà als dos fronts amb necessitat imperiosa dels dos equips de treure els tres punt en joc. Una victòria manresana i si es produís un empat a Sabadell, el Manresa tornaria a dependre de si mateix a falta de quatre jornades i amb un calendari força favorable, un calendari del qual gaudeix també amb els mateixos paràmetres el conjunt de CCR, aquest equip recull com a rival el conjunt que deixa el Manresa al calendari.

Un altre factor ho es que tan Hospitalet com Escola Pia sestant jugant una plaça per la copa del Rei de la vinent temporada, factor que encara obliga més als seus rivals. O sigui, tots els equips tenen alguna cosa important en joc.

Hospitalet Bellsport  a casa seva ha guanyat en sis ocasions de dotze partits. Te quatre empats i el més curiós es que no ha guanyat amb equips capdavanters com CCR i Pallejà, un empat davant Catgas i si que es desfer de l’Escola Pia per la mínima diferència.  Es ara quart a la taula amb 48 punts, amb un global de 14 partits guanyats , sis d’empatats  i cinc de perduts. Te 132 gols a favor i 102 en contra.

Al conjunt del Pujolet entra en convocatòria el juvenil Ambrós, Marc Fernandez viatjarà però està en gastroenteritis, mentre Josan es va torçar el turmell en la sessió de dimarts i ahir va fer sessió de recuperació. Ambdós però tenen intenció de jugar en un partit tan transcendental.

 

JORNADA 26  2a DIVISIÓ B  GRUP 3

NATACIÓ SABADELL – PALLEJÀ

DISSABTE 20:30   COL·LEGI CATALÀ

CATGAS ENERGIA – SALOU

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ

CE ESCOLA PIA – CCR

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ

HOSPITALET BELLSPORT – MANRESA

DISSABTE 18:00  COL·LEGI BALEAR

LINYOLA – UNION STA. COLOMA

DISSABTE 18, 00  COL.LEGI CATALÀ

OLIMPYC – BARCELONETA

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ

CANET – CERDANYOLA

DIUMENGE 12:30  COL·LEGI CATALÀ