Per segon any consecutiu, Manresa serà la seu de la final a quatre de la Copa Catalunya després que aquesta tarda s’hagi decidit així  als locals de la federació amb representació de tots els clubs.

El Manresa Futbol Sala jugarà la segona semifinal de la jornada contra Catgas Energia i abans ho hauran fet el FC Barcelona i Unión Sta. Coloma. En quant a les dates, es definiran segons si el FC Barcelona juga la supercopa de Espanya o no. Si el Barça guanya la lliga i juga l´esmentada competició es farà el dia 31 d´agost i 1 de setembre. En cas contrari, o sigui, que el Barça no guanyi la lliga, la copa Catalunya es celebrarà els dies 7 i 8 de setembre.

La federació manté el partit de final femení en lloc d’establir un partit pel tercer i quart lloc.  Els horaris de la primera jornada seran 19:00 hores el partit FC Barcelona – Union Sta. Coloma i a les 21:15 , el partit Manresa – Catgas Energia.  Per la segona jornada, el partit final femení serà a les 18:30 i la final  entre els guanyadors del dia abans a les 21:30 hores.

Des del Manresa Futbol Sala, es va extensiu l’agraïment a l’Ajuntament de Manresa pel seu suport.