Dos dies intensos de futbol sala han determinat que el CEFS Manlleu s’hagi proclamat guanyador de la II Edició de la Copa Nadal Catalunya Central.

En la jornada festiva de Dissabte de Reis  al Pujolet, es va celebrar la fase de repesca per determinar quins equips acompanyarien a Solsona i Casserres a la fase final de diumenge a Navàs.

Fase de Repesca ( Pujolet Manresa)

Manresa Juvenil 4 Puig-reig 0

Manlleu 2 Navàs 1

Puig-reig 0 Castellterçol 4

Manlleu 4 Navàs 0

Castellterçol 2 Manresa Juvenil 1

Classificats fase final: Manlleu i Castellterçol

 FASE FINAL A NAVÀS

Si la primera edició la Copa Nadal va viure la seva fase final a Manresa, en aquesta ocasió va ser la localitat de Navàs. Els quatre protagonistes, Casserres, Manlleu, Solsona i Castellterçol ,varen celebrar partits força igualats d’alt nivell de cara a preparar el retorn a la lliga oficial. Primer va ser el Manlleu qui va donar un cop defecte al vèncer al Casserres per la mínima diferència de 2 gols a 3 en el que va ser la primera semifinal. Desprès, el Solsona es va desfer del Castellterçol per 3 gols a 1 en la segona semifinal.

Pel tercer i quart lloc, els del Berguedà s’imposaren als del moianès per 5 gols 2.

Arribada la final, superioritat del Manlleu davant el 3a divisió nacional Solsona. Els manlleuencs plens d’entrega i qualitat  superaren a un rival que en teoria havia de ser superior als osonencs. Nomès en els instants finals de partit, els del Solsonès reduïren diferencies en el marcador maquillant el mateix.

En definitiva, es va endur la Copa Nadal qui va posar-hi mes il·lusió i intensitat a més de creure-ho.

Sara Cortina, Regidora de l’Ajuntament de Navàs, va ser l’encarregada de fer l’entrega de trofeus als quatre semifinalistes.

 Fase Final ( Municipal Navàs)

1a semifinal  Casserres 2 Manlleu 3

2a semifinal  Solsona 3 Castellterçol 1

3.4 lloc  Casserres 5 Castellterçol 2

Final  Manlleu 7  Solsona 4

Galeria d’Imatges