ETERNAM MANRESA 6  CLUB SALOU FS 0

Eternam Manresa :  Adil, Lavado, Josan, Oussama i Pau Albacete. /  Said, Marc Fdez, Muñoz, Iken, Oscar, Miguel i Aleix.

 Club Salou FS : Aitor, Milla, Chichi, Toni, Pavell, / Omar, Sergui, Pol, Arim i Jordi.

 Arbitres : Garcia i Pasamontes.

TRES PUNTS VITALS I DE CONFIANÇA

Amb la baixa de Corvo per sanció i lesionat al mateix temps,  el Manresa va superar un esdeveniment que podía haver estat  un partit “ trampa”. I finalment ho va fer còmodament desprès d´una primera part molt  encallada en la que cap dels dos equips va disposar de massa ocasions de gol.

Manresa va sortir amb pressió sobre el rival i amb una defensa a pista contraria obtenía el premi de moltes recuperacions de pilota. Salou no jugava còmode però tenía el partit certament controlat i en una acció individual espectacular, Pau Albacete establía el 1-0 al marcador sense que Aitor pogués aturar el fort tret.  Aquest gol tant matiner va donar una certa tranquil·litat als manresans però el partit continuava força travat .

Amb aquesta mínima avantatge els dos equips anaren al descans. A la represa, el Manresa va insistir i amb sis minuts pletòrics de joc i de gol, varen deixar un marcador de 4-0 a 10 minuts pel final. Per acabar,  Salou va intentar el joc de cinc i així arribaren dos gols més per tancar amb un electrònic de 6-0 i tres punts que donen un cert marge davant els immediats perseguidors a la taula.

En el partit d’ahir, més que  acceptable actuació de tota la plantilla destacant la bona tasca dels dos juvenils Oscar i Miguel, els quals varen tenir també els seus minuts en el transcurs del mateix. Debut del martorellenc Iken , va complir en els minuts que li va donar Gerard Floriach.

Ara toca Pallejà el proper diumenge a les 12 del migdia, l’equip ha de demostrar com ahir un bon joc de conjunt .

PORTERIA A CERO

Des del el dia 19 de novembre de 2016, el Manresa no deixava la porteria a cero gols en partit oficial. Va ser a Sta. Coloma en el partit Catgas B 0 Manresa 1.

Va ser en la temporada 2016-17 i d’aquella data fins avui  han passat 39 jornades, 20 corresponent a la temporada passada i 19 jornades de l’actual temporada.

Un dels fets que es pogués produir això, va ser el molt bon sistema defensiu efectuat ahir i evidentment, la bona actuació a la porteria en moments claus.

 CORVO ES FA PROVES DIVENDRES

Aquest divendres, Carlos Corvo serà sotmès a una ressonància magnètica al genoll dret per saber exactament el seu estat físic. Una vegada sabut el diagnòstic serà quant es podran prendre decisions davant el futur immediat del jugador.