TITOL ASSOLIT. ARA, DE CAP AL PLAY OFF

BARCELONETA FUTSAL. Roger, Sabel, Àlex, Baldo, Jona / Moha, Racid, Chechu.

ETERNAM MANRESA. Aleix, Corvo, Oussama, Lavado, Josan / Marc Fdez Pau Albacete,Fouad, Santa, Ambrós i Oscar.

ARBITRES. Jonathan Bermúdez i Hugo Pérez

GOLS. 0-1 Oussama 14 1-1 Àlex ( penal) 17 1-2 Corvo 20, 1-3 Corvo 27 1-4 Marc Fdez 36

El Manresa Futbol Sala ha aconseguit el títol de lliga i ho va fer a la Barceloneta davant un equip que va posar als manresans en dificultats en moltes ocasions.

Va començar el partit amb molta igualtat i amb un equip manresà que en alguns moments li va poder la responsabilitat. Només valía guanyar per evitar pensar en l’altre partit que s’estava jugant a Canet. Amb el partit força travat, Oussama va obrir el marcador als 14 minuts de joc avançant al conjunt manresà. La parella arbitral va voler un cert protagonisme i primer, xa xiular un inexistent penal favorable als locals que va suposar l’empat a un gol. No prou amb això, varen anular poc desprès un gol legal al manresà Marc Fernández .

Amb aquests paràmetres, el Manresa tenia doble dificultat però a molt poc per acabar el primer temps, Corvo de jugada personal posaba el 1-2 per marxar als vestidors amb una mínima tranquil·litat.

A la sortida a pista al segon temps, el Manresa va estar imprecís i ho va passar malament, el porter Aleix havia d’intervenir com a veterà de l’equip que deixant les coses als seu lloc i evitant que els barcelonins donessin la volta al marcador. Poc desprès va ser Corvo altre cop qui ampliava les diferències amb un tercer gol. El conjunt local es va quedar amb inferioritat numèrica per l’expulsió d’un jugador , el Manresa va aprofitar aquest fet amb un gol de Marc Fernández abans que finalitzessin els dos minuts sancionadors d’inferioritat numèrica tancant un partit en que va pesar més la lògica responsabilitat que a vagades el bon joc.

 

DEMÀ DILLUNS, EL SORTEIG A MADRID

Serà demà quant el Manresa coneixi el seu rival de cada al play off d’ascens a 2a divisió que es jugarà els dies 2 i 9 de juny. Entraran al sorteig els campions de cada grup de 2a Divisió B. Zamora, Talavera, Colo Colo Zaragoza, Manresa, Xerez i Salesianos Tenerife.