El Manresa FS venç a l’Hospitalet i tornarà a disputar la final de la Copa Catalunya (3-4)

L’Hospitalet Bellsport: Jaume, Amovers, Capellades, Macian i Llibert / Raul Ruiz, Pedrero, Miró, Oriol, Arnau i Ceni.
Manresa FS : Adil, Lavado, Gordillo, Marc Fdez i Edu / Alejandro, Tanti, Said, Josan, Asis, Josete i Aleix.
Àrbitres: Blázquez i Casals.
Gols: 1-0 Ceni m. 7, 2-0 Oriol m. 16, 2-1 Asis 20 DP / 2-2 Asis m. 22, 2-3 Asis m. 23, 3-3 Ruiz m. 27, 3-4 Josan m. 31.

Per segon any consecutiu, i per quarta vagada a la seva historia, el Manresa Futbol Sala participarà en la final a quatre de la Copa Catalunya. Justament els manresans es varen classificar diumenge a l’Hospitalet en un partit en que la segona part va ser vibrant amb un final ajustat.
Al primer temps, el Manresa va sortir fred, tens, sense massa intensitat, potser degut a la responsabilitat de voler ser un altre cop a la final. L’Hospitalet Bellsport feia les coses molt bé, i era molt superior als del Bages.
Tant es així que els de Lamaña s’avançaren amb dos gols al marcador deixant l’eliminatòria molt encarrilada. Els locals, amb cinc faltes acumulades, varen haver de baixar la intensitat defensiva, i així, en una acció a 10 segons per acabar el primer temps, es va produir una falta favorable al Manresa que Asis va transformar de doble penal.
Els del Bages reduïen diferencies i aquest gol els va donar vida. A la segona part, Jordi Rozas va demanar més intensitat als seus homes i els manresans foren superiors als del Llobregat en aquest període i donaren la volta al partit. A poc per acabar, els intents de jugar de cinc dels locals varen ser ben defensats i el partit va finalitzar amb la classificació del Manresa per a la final, per un marcador de 3-4. Un esdeveniment que el club sol·licitarà que es faci per segon any consecutiu a la capital del Bages.
Els equips classificats són el FC Barcelona i Catgas Energia de Primera divisió i els dos equips de 2a divisió B, el Manresa FS i la Unión Santa Coloma. Aquest últim, però, viu moments econòmics delicats i la Fundació Esportiva Gramenet està negociant absorbir el club unionista.