L’ASCENS NO ES FA POSIBLE

COLO COLO ZARAGOZA 6 MANRESA 3

COLO COLO ZARAGOZA : Abel, Latorre, Zucho, Tabuenca i Musiesa. / Passamón, Izquierdo, Sampe, Mese, Victor, Berges i Diego.

MANRESA : Adil, Josan, Corvo, Marc fdez i Oussama. / Lavado, Pau, Fouad, Santa, Oscar, Aleix i Arnau.

ÀRBITRES : Mugueta i Lascarro ( Navarra)

El Manresa no va poder aconseguir l’ascens a segona divisió al perdre a Saragossa davant el Colo Colo pel resultat final de 6 gols a 3. El resultat d’anada d’empat a tres gols al Pujolet, obligava a guanyar a terres aragoneses o a empatar a més de cinc gols. Aquesta possibilitat es podia haver donat si els manresans haguessin tingut més capacitat en el joc de cinc que varen portar a terme en els últims instants del partit. Aixó no es va donar i els manresans varen veure com els locals celebraven el seu ascens sobre la pista.

A la primera part, el Manresa va optar per apretar al rival però mai va tenir el marcador al seu favor, fet que haguera estat clau de cara a pressionar l’estat mental dels aragonesos.

Amb empat a dos es va anar al descans amb dues avantatges dels locals a l’electrònic. El partit estava obert al segon temps i a l’inici d’aquest període va ser quan als manresans s’els veia més opcions de imposar-se a l’eliminatòria. En aquesta franja de joc, els bagencs varen tenir les seves opcions, semblava ben bé que els locals no recuperaven el seu joc. Un tercer gol local en el moment menys esperat va determinar el futur del partit fins aconseguir un parcial de 5-2 a tres minuts pel final.

En la part final del partit, va reduir diferències Pau i un sisè gol dels de casa va tancar el partit.