HOSPITALET BELLSPORT 6 ETERNAM MANRESA 4

HOSPITALET BELLSPORT Jaume, Sergio, David, Fontecha, Carles / Adri, Oriol, Esteve, Macián,Cate, Marc i Raúl

ETERNAM MANRESA Aleix, Lavado, Josan, Corvo, Santa / Oussama, Pau Albacete,Fouad, Ambrós i Adil.

ÀRBITRES

Cánovas i Simón. ( Col·legi Balear )

-El Manresa va fallar a Hospitalet i va perdre la possibilitat de liderar la competició ja que el conjunt de CCR Castelldefels també va perdre a Sabadell davant Escola Pia.

Tant Hospitalet com l’equip sabadellenc es juguen buscar una plaça per la copa del rei de la vinent temporada. Es per això que la competició de 2a B te unes característiques molt competitives.

Del partit a Hospitalet cal comentar que el Manresa va sortir força concentrat , va ser Corvo qui va avançar al marcador als visitants. Poc desprès, Santa va disposar d’una clara ocasió davant el porter local, aquest va refusar i en el contracop el conjunt de Lamaña va empatar el partit. Seguidament, arribar un segon gol dels de casa deixant un parcial al descans de 2-1.

A la represa, Josan en pròpia porta va fer que la diferència de l´Hospitalet augmentes. A partir d’aquí, els manresans varen jugar sense ser un equip i les individualitats no solvataren res. Un quart gol deixava el partit força sentenciat, però el joc de cinc dels manresans en els últims instants de partit va fer que algunes ocasions es veies una certa llum d’esperança.

Finalment i amb un ajustat parcial de 5-4, els del Bellsport sentenciaren amb un sisè gol. El Manresa doncs, perd una immillorable oportunitat per recuperar el liderat a falta de quatre jornades. Aquest proper cap de setmana no hi ha jornada en motiu de la final de la copa del Rei de futbol sala. En la propera, el dia 21 d’abril, Hospitalet visita la pista de CCR Castelldefels i el Manresa rep al cuer Linyola al Pujolet. Una jornada que pot determinar el futur al capdavant de la competició.