JORNADA 20    2a DIVISIÓ B NACIONAL

PALLEJÀ 9  MANRESA 3

PALLEJÀ : Sergio Arriero, Malik, Ramon, Coca i Muni. / Russi, Coca, Castro, Bustelo, Delgado, Sergio Garcia.

MANRESA : Adil, Lavado, Josan , Corvo, Pau Albacete. / Said, Marc Fdez, Oussama, Iken, Oscar i Aleix.

ÀRBITRES : Lara i Tendez

Les coses al capdamunt de la 2a divisió B s’apreten. Tan es així que desprès del resultat d’ahir diumenge a Pallejà amb derrota manresana, comporta que els tres primers llocs de la taula s’ajustin al màxim entre aquests dos equips i CCR.

El Manresa va jugar tota la primera part sense poder defensiu , amb molts errors individuals que els locals no desaprofitaren per transformar en gol.

El conjunt visitant va intentar entrar al partit en diverses ocasions. Amb el parcial de 5-1, els col·legiats no assenyalaren dues faltes en contra dels locals que hagueren suposat llançaments des de els 10 metres. Aquí es on el conjunt manresà haguera tingut l’opció de poder d’endinsar-se al partit. No va ser així i els equips marxaren als vestidors amb un 6-2. La segona part va millorar l’imatge del conjunt manresà, però sempre a remolc del rival. Corvo va fer el tercer gol del seu equip i aquí va ser on es varen veure les millors expectatives ja que quedava molt de partit.

A poc per acabar i amb aquest parcial, Pallejà va augmentar les diferències fins a nou gols amb un Manresa inoperatiu amb el joc de cinc.

El proper partit serà dissabte a les 6 d ela tarda al Pujolet davant el Futsal Mataró.