EL MANRESA ES CLASSIFICA PER LA COPA DEL REI

MANRESA 12 LINYOLA 3

Manresa. Adil , Lavado,Josan, Corvo, Santa / Oussama, Pau Albacete,Fouad, Oscar i Aleix.

Linyola : Joel, David, Xavi, Rommel,Roc. / Pollo, Nebra, Marc, Agusti i Joan

Arbitres. Domenec i Verdiell

El Manresa no va poder recuperar el liderat tot i la seva amplia victòria davant el cuer de la competició. Per la seva part CCR Castelldefels amb un arbitratge molt discutible no va fallar i continua líder desprès d´un partit en que la parella valenciana va rebre les queixes dels del Hospitalet Bellsport davant el que varen haver de patir. Aquest fet ha deixat més complicat als del Llobregat poder classificar-se per la copa del Rei i no així el Manresa que ja ho ha obtingut de ple dret desprès d’aquesta jornada.

Del partit entre manresans i lleidatans cal comentar la superioritat local davant un conjunt que nomes ha guanyat un partit durant el que portem de temporada. Els gols anaren arribant a mida que pasaben els minuts deixant un parcial de 6 gols a 2 al descans.

Amb el partit encarrilat, els conjunt visitant va optar per fer un joc brusc que els col·legiats catalans varen permetre. Aquest fet va durar una estona però els manresans anaren ampliant el marcador fins als dotze gols erigint-se com l´equip mes realitzador del campionat amb molts diferencia sobre la resta de conjunts.

Hores d´ara, el Manresa contínua segon a la taula a tres jornades per finalitzar . Aquest dissabte era una de les opcions per recuperar el liderat, a Castelldefels però, l’arbitratge va fer encendre als dels Hospitalet Bellsport . Fins i tot han arribat versions que el que van viure en perjudici propi no ho havien viscut ni vist mai.

 Les tres properes finals de cara al titol de lliga per part dels dos equips son aquestes:

28 Abril : Olimpyc – Manresa i Linyola – CCR

12 maig : Manresa – Canet i CCR – Olimpyc

19 maig : Barceloneta – Manresa i Canet – CCR