ETERNAM MANRESA 2 CANET FS 0

MANRESA. Aleix. Lavado, Josa, Corvo, Pau Albacete / Marc Fernandez, Oussama, Santa, Fouad, Oscar, Adil i Arnau.

CANET FS. Estrada, Sánchez, Victor, Clarà, Adrià / Carmoma,Guillem, Galvez, Sanz, Brun ,Murillo.

ÀRBITRES. Ferran López i Alejandro López.

GOLS. Corvo 1-0 m 19 Corvo 2-0 m 22

INCIDÈNCIES. Es va fer un minut de silenci en memòria del qui ha estat durant molts anys delegat del primer equip ,Josep Maria Puig Calvet. Es va fer entrega d’un ram de flors a la seva esposa , Concha Diente . Es va ubicar una rosa amb una fotografia a la cadira que utilitzava com a delegat ,aquest fet va quedar present durant tot el partit i la mateixa va ser encarada a la graderia del Pujolet.

 

MÉS A PROP DEL TITOL

El Manresa Futbol Sala es a un pas de obtenir el títol de campió de lliga a la 2a divisió B i conseqüentment entrar en el sorteig del dilluns dia 21 de maig als locals de la RFEF.

Això es donarà si el proper dissabte, el conjunt manresà es capaç de superar el conjunt de la Barceloneta a la seva pista del Marítim en l’última jornada de lliga.

Pel moment, aquest dissabte passat es varen fer els deures. Els bagencs es desferen del Canet fent un partit intel·ligent amb una primera part intensa per part dels dos equips i un segon temps en que els dos conjunts es varen moure per els seus interessos.

Corvo va encetar la llauna a poc per acabar la primera part d’un xut exterior. El Manresa havia disposat abans de més ocasions molt ben interceptades pel porter visitant Estrada.

A l’inici del segon temps, Corvo va ampliar diferències amb un segon gol. I d’aqui fins acabar, Canet va jugar a no sortir golejat per no perdre el gol average amb Olimpyc per la tercera plaça de descens, per la seva part, els manresans jugaren a no arriscar i mantenir la posició de la pilota.

I amb aquests paràmetres va finalitzar el partit . Ara, queden 40 minuts per fer historia i assolir el primer títol de lliga del club a 2a divisió B.