ETERNAM MANRESA 2 CE ESCOLA PIA SABADELL 2

EL MANRESA PERD EL LIDERAT

ETERNAM MANRESA: Adil , Josan, Oussama,Corvo i Pau Albacete /

Lavado, Marc Fdez, Muñoz, Fouad, Santa, Iken i Aleix.

CE ESCOLA PIA SABADELL: Josep M. Pepe Font, Jordi, ,Marc i Sardà /

Llorens, Roger,Torres, dani Castro, Santi, Oriol i Sergi.

ÀRBITRES: Bernardo Simón i Ivan Lopez

Gran partit el protagonitzat per aquests dos equips en que en la major part del mateix , l’apartat tàctic va superar al joc ràpid. Manresa va sortir menys intens que els manresans i això ho aprofitaren els sabadedellencs per avançar-se al marcador. A mida de passar els minuts, els del Pujolet varen equilibrar el partit i va finalitzar la primera part amb desavantatge manresana per la mínima diferència però amb el partit obert de cara el segon temps.

A la represa, Corvo va empatar el partit amb un xut exterior pero poc desprès Dani Castro des de molt lluny tornava posar l’electrònic al seu favor. En els últims instants i el Manresa jugant de cinc, va empatar el partit Pau Albacete i a partir d’aquí va ser on els visitants optaren pel mateix sistema de joc sense que el marcador es mogués.

Els manresans perden el liderat i d´aquí quinze dies hi ha partits que poden ser clau per desenllaç del títol. CCR, líder actual visita la pista de Escola Pia i el Manresa se la jugarà a Hospitalet, tant sabadellencs com els del Llobregat s’estant jugant la tercera plaça que dona dret a jugar la copa del Rei la vinent temporada.