COPA CATALUNYA QUARTS DE FINAL.

MANRESA CAU ALS PENALS A LA COPA

PENYA ESPLUGUES 5 ETERNAM MANRESA 5

PENYA ESPLUGUES.Sergi, Fuster,Galimany, Antón i Alseda / Sallarés, Macarrón, Lindes, José, Rocabayera i Tamayo

ETERNAM MANRESA. Aleix, Pau Albacete, Lavado, Josan, Oussama / Corvo, Fouad, Oscar,Adil i Arnau.

ÀRBITRES. Moreno Teba i Martinez Fernández.

Molt d’ambient al pavelló local per veure aquest partit, els de Gerard Floriach es varen veure sorpresos pels seus propis errors perdent una avantatge d’un parcial de 3-5 a quatre minuts pel final. Primera part en que els del Bages sempre anaren per davant al marcador arribant al descans amb una mínima avantatge de 2 gols a 3. En els inicis de partit es va lesionar Josan, fet que va nimbar encara més a la banqueta manresana.

A la segona part, el Manresa va ampliar les diferències amb un quart gol al minut 6 pero amb poc marge de temps, Esplugues es tornava a acostar al marcador fent el tercer.

Corvo semblava decidir el partit a 8 minuts pel final amb un cinquè gol. Pocs desprès, va venir l’acció clau del partit quant el porter Aleix va fingir una falta fora l’area, en aquesta acció els col·legiats li mostraren la segona tarja groga amb la conseqüent expulsió. Amb inferioritat, el Manresa va rebre el quart gol que donava vida als de casa, que empataren el partit poc desprès a cinc gols amb el joc de cinc a tres minuts pel final. En el transcurs del partit va ser expulsat el tècnic visitant de forma rigorosa. En el llançaments de penal, va errar Fouad deixant el Manresa fora de la competició evitant per tercer cop consecutiu ser a la final a quatre de la copa Catalunya.