CLUB ESPORTIU CCR  8  ETERNAM MANRESA 3

E.  CCR : Marc Garcia, Toti, Oscar Santos , Arnau i Pau. /  Alba, Asis, Mármol, Sergio, Ortega i Nerín.

 MANRESA F. S.  : Adil, Josan, Gordillo, Lavado i Corvo /  Said, Marc Fdez, Oussama, Muñoz , Oscar i Arnau.

 ARBITRES : Barreras i Santos  ( Aragó)

 GOLS

1-0 Toti 1;2-0 Alba 7;3-0 Alba 7;4-0 Alba 10;4-1 Oussama 18;4-2 Muñoz  18;5-2 Mármol 20;6-2 Mármol 25;7-2 Asis 26;7-3 Corvo 30;8- 3 Pau 31

DECIDEIXEN ELS EX MANRESANS

El Manresa va perdre l’imbatibilitat en la primera de les quatre sortides que te complicades en aquesta segona volta. Inici de partit amb un Manresa fora de lloc , nerviós i imprecís. Aquest fet va comportar que una i altre vegada els locals arribessin amb molta facilitat a la porteria visitant. Amb efectivitat varen deixar un parcial de 4-0 als 10 minuts de partit amb tres dels quatre gols de Alba.  A partir d’aquest moment i amb aquest resultat tan desfavorable es va equilibrar el partit, es més, els manresans superaven a un equip que estava tocat tot i disposar d´un ampli resultat al seu favor.  Reduint les diferencies a dos gols, els de Floriach varen entrar al partit però l´ex manresà Mármol va establir un cinquè gol que va fer mal prop del descans. Poc abans, els manresans varen disposar d’una pilota al pal i poca sort a la finalització en el moment que el partit es podia girar.

Al inici del segon temps, el Manresa va intentar tornar a posar el partit al seu cantó. Altre cop Mármol i Asis ampliaren diferències als inicis d’aquest període deixant el partit sentenciat.  Fins al final, intents de joc de cinc dels visitants sense fructificar amb un gol més per cada cantó.

Prop del final i sense conseqüències de joc, va ser expulsat Corvo per dues targes grogues. En un partit ple de nervis, imprecisions i precipitació dels manresans, va facilitar les coses als de Antonio Mesa i enganxar-se així a la lliga.

 MANRESA – SALOU, SERÀ DIMARTS DIA 6.

La propera jornada de lliga serà dimarts dia 6 de febrer al Pujolet entre Manresa i Salou. El partit es jugarà a les 21, 15 hores. Desprès d’aquest partit, el conjunt manresà tindrà un altre sortida dura, serà a la pista del Pallejà.