CATGAS ENERGIA B 3- ETERNAM MANRESA F.S. 5

CATGAS ENERGIA B : Arnau, Orellana, Chechi, Loinar i Chechu / Toni, Marc Enric, Vall, Paredes i Álvaro

ETERNAM MANRESA F.S.: Adil, Josan, Oussama, Corvo , Pau Albacete / Santa, Fouad, Muñoz, Iken, Marc Fdez, Lavado i Aleix.

ÀRBITRES. López i López

1-0 Chechi 13 2-0 Orellana 20 2-1 Josan 26 2-2 Fouad 27 2-3 Pau Albacete 32 2-4 Corvo 37 3-4 Toni 38 3-5 Corvo 40

El Manresa ha superat un altre dels compromisos difícils que té fins a final de temporada. En aquesta ocasió el partit es va posar de tal manera que els manresans es varen veure obligats a donar-li la volta. Catgas es va avançar amb dos gols amb dues arribades molt puntuals a la primera part. El Manresa va fer uns segons deu minuts de la primera part força bons tot i no transformar cap ocasió de gol.

A la segona part i amb un parcial desfavorable de 2-0, els de Gerard Floriach varen iniciar una forta pressió al rival. Josan reduïa diferències, gol important ja que el Manresa va entrar al partit del tot donant noves sensacions. Moments desprès, va arribar el debut de Fouad, aquest jugador va intervenir amb la remuntada visitant deixant un parcial de 2-4 a tres minuts pel final.

El conjunt local, veient aquesta situació va optar per jugar de cinc i a dos minuts per acabar, va reduir diferè ncies posant en perill la victòria manresana. Una pilota robada per Corvo en defensa , va suposar el cinquè i definitiu gols dels manresans a porta buida.