El jugador manresà Carlos Corvo ha signat  amb el Manresa per quatre temporades. Corvo ha decidit abandonar la seva etapa professional al mon del futsal i signar contracte amb l’equip manresà de cara intentar l’ascens a 2a divisió, la divisió de plata del futbol sala nacional.

En la seva trajectòria esportiva  ha aconsseguit tres ascensos a divisió d´honor i un a divisió de plata.  Ha estat màxim golejador a la lliga de 2a divisió  en dues ocasions i màxim golejador a la lliga de Qatar a la màxima categoria d’aquell país.

Corvo ha estat  al Manresa en diverses etapes, la primera d’elles la temporada 2002-2003, quant els manresans aconseguiren l’ascens a divisió de plata. Va continuar molt breument  la temporada 2003-2004 a divisió de plata . A la 2004-2005 a la mateixa categoria va tenir molta participació i l´any del descens a 1a Nacional, que va ser la 2005-2006 no va finalitzar la temporada amb els manresans.  Per últim va retornar l´any  2012 a 1a Nacional  per marxar al Uruguay Tenerife a mitjans de temporada.

Corvo ha finalitzat el seu contracte actual amb Catgas Energia el 31 de maig després de cloure el play off al títol de lliga contra Movistar Inter.

A la seva edad de 34 anys, finalitzarà contracte amb la samarreta blanc i vermella quant en tingui 38.