"EL FUTSAL ES MOU"
PARTICIPACIO MANRESANA AL FUTBOL SALA ES MOU
UN PROJECTE SOLIDARI PER CASA GUATEMALA
 

Aquest diumenge a Premià de Mar, es celebrarà organitzat per EL FUTSAL ES MOU, un seguit de partits en motiu d´un projecte solidari per colaborar i donar vida als nens i nenes de Casa Guatelama.

A les 5 de la tarda es farà un enfrontament de futbol sala femení. A dos quarts de 7 Exhibició d´Escoles de futbol sala amb jugadors i jugadores de divisió d´honor.

A un quart de 8, s´encetarà el triangular entre la Selecció Catalana sub 20,selecció de jugadors de 1a. Nacional grup 5 i Selecció de jugadors de 1a. Nacional grup 6.

Al seleccionat del grup 5 han estat convocats el jugador del Manresa Callejón i Adri, peró aquest últim no hi podrà ser degut a una lesió i a la Selecció Catalana sub 20 Marc Marmol que disputarà l´Estatal a Compostela properament i Gerard Pusó que entra també a la convocatoria d´aquest triangular amistós.

La Selecció 1a. Nacional grup 5 es composada per Ruben (Caspe) Jota (Monistrol) Diego Blanco i Valtinho (Centelles) Marc i Richi (Sant Cugat) Calle (Manresa) Martinez (Sicoris) David Mora (Ex Marfil) Entrenador Julià Naranjo (Centelles)

El seleccionat del grup 6, Gines (La Unión) Esteve (Vilassar) Fran (Premià) Arnau (Canet) Marlon (Mataró) Alex (Gavà) Roger (FC Barcelona) Font (Pía) Guille (Corbera) Fontecha (Hospitalet) Polete (Mi Casa) Perico (Esplugues) Entrenador Marcos Angulo (ex Ibi)

En definitiva, molta qualitat esportiva en aquest aconteixament ja que a mès cal afagir la participació de la Selecció Catalana sub 20 de Miqui Escalona en aquest esdeveniment.

 

http://futsalesmou.wordpress.com/