CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

PAVELLÓ MUNICIPAL EL PUJOLET DE MANRESA

ETERNAM MANRESA – C. E. ESCOLA PIA SABADELL

DISSABTE 24 MARÇ 18:30 HORES JORNADA 25

S’ENFRONTEN DOS TRENS. MANRESA, INVICTE AL PUJOLET  

Eternam Manresa viurà aquest dissabte un dels partits mes importants i transcendentals de la temporada. Està en joc més de mitja lliga a només sis jornades per finalitzar el campionat. El rival, Escola Pia Sabadell es un conjunt dur, el més complicat que ha de rebre l’equip manresà al Pujolet. Cal superar un altre obstacle i anar mirant cada partit de forma individualitzada. El Manresa no presenta baixes per aquest partit i s’espera que el Pujolet registri una gran entrada per presenciar un dels partits clau de la temporada.

El conjunt manresà continua liderant el grup però a un sol punt del immediat perseguidor CCR Castelldefels.

Valorant els resultats del conjunt sabadellenc fora de Can Colapi, el col.loca com a un dels millors visitants de la lliga. Hem de destacar a fora les seves set victòries de dotze partits. Ha guanyat a Linyola, Canet, Unión Sta. Coloma, Pallejà, Dènia, Natació Sabadell i Barceloneta i en la majoria d’ocasions ho ha fet amb resultats molt ajustats. Ha empatat en dues ocasions, CCR i Olimpyc i ha perdut en només 3 , amb el Catgas, Cerdanyola i Hospitalet Bellsport. En el global, té 13 partits guanyats, 6 empats i 5 derrotes. Es 5è a la taula amb 45 punts, 112 gols a favor i 75 de rebuts.

Al partit de la primera volta, els manresans empataren a quatre gols a Sabadell en un partit que es varen deixar escapar tres punts a l’últim moment de forma inhabitual.

El Manresa no coneix la derrota al Pujolet, només ha cedit un empat, va ser davant el Pallejà. Dissabte, uns continuaran buscant el títol i els altres un lloc classificatori per la copa del Rei. Escola Pia té dos partits molt durs, Manresa i desprès rep a CCR a la seva pista.

Jornada 25

CERDANYOLA FC – FUTSAL MATARÓ

COL.LEGI CATALÀ DISSABTE 18:15

SALOU FS – NATACIÓ SABADELL

COL.LEGI VALENCIÀ DIUMENGE 12:00

CCR CASTELLDEFELS – CATGAS ENERGIA

COL.LEGI ARAGONÈS DISSABTE 18:00

ETERNAM MANRESA – CE ESCOLA PIA

COL.LEGI CATALÀ DISSABTE 18:30

UNIÓN STA. COLOMA – HOSPITALET BELLSPORT

COL.LEGI CATALÀ DISSABTE 20:00

BARCELONETA FUTSAL – FS LINYOLA

DIA 14 DE ABRIL

CANET FS – OLIMPYC

DIA 12 ABRIL