ETERNAM MANRESA 7 FUTSAL MATARÓ 1

ES MANTÈ EL LIDERAT

ETERNAM MANRESA : Adil, Lavado, Josan , Corvo, Pau Albacete / Marc Fdez, Oussama,Iken, Muñoz, Oscar i Pau.

FUTSAL MATARÓ : Isaac, Del Barco, Heider, Toldrà, Pol Novo / Abdyck, Paquito, Cristian, Azhar, Carlos i Eric.

ARBITRES : López i Rodríguez.

El Manresa va tornar a la normalitat de la victòria en el partit jugar a casa davant el Mataró. I realment ho necessitava per no perdre el liderat de la competició .El conjunt manresà va sortir molt fort a la pista . Tan es així que Corvo al minut 4 ja avançà als locals A cinc minuts pel descans, un gol en pròpia porta dels visitants establí el parcial de 2-0 al descans.

En aquest primer temps, el domini va ser local però els mataronins força sencers en el seu joc, van estar tota la primera part ficats al match.

Només començar la segona part, un gran gol en jugada individual de Azhar reduïa diferències però per treure suspicàcies, Corvo va ampliar diferències amb un tercer gol.

Amb el 5-1 el Manresa va jugar a plaer ampliant les diferències amb dos últims gols en que els visitants jugaren de cinc.

El proper partit dels manresans serà el dia 3 de març al Pujolet contra el Natació Sabadell de Dani Salgado. Dissabte que ve no hi haurà partit i el Manresa sumarà directament els tres punts que havia de jugar a Dènia, per la retirada de competició del equip valencià per problemes econòmics.