Notícies

LA PRÈVIA: FINAL PLAY-OFF (ANADA)

SPORTING LA NUCÍA – COVISA MANRESA 

Diumenge 16 de juny a les 12:30

Pabellón Camilo Cano

 

Arriba el moment decisiu de la temporada, arriba l’hora de la veritat d’un nou projecte que va començar fa just 1 any. 30 jornades de lliga, 4 del play-off i aquests dos que resten per a conèixer el desenllaç d’aquesta gran campanya, acabi com acabi. El Covisa Manresa viatjarà fins a La Nucía on s’enfrontarà a un rival conegut, el conjunt alacantí ha estat el gran rival dels manresans aquesta temporada a la lliga on han mantingut un frec a frec fins al final per la coronació del títol, ara toca un nou capítol final que pocs hi comptavem. La igualtat entre els dos equips es pot veure reflexada en els enfrontaments entre els dos equips. Derrota bagenca al desembre al Camilo Cano (7-4) i victòria pels de Cachinero en el partit decisiu pel títol a principis de maig amb el mateix resultat que a l’anada.

Per arribar fins aquí, els nostres van haver d’eliminar a tot un os com es el Picassent, després de caure per 3-1 a terres valencianes, els nostres van aconseguir igualar el marcador i acabar sentenciant a la pròrroga (4-1)  I ara fa uns dies al Tenerife Iberia Toscal, on després de guanyar a Canàries (1-2) els nostres no volien sorpreses a la tornada i van tornar a guanyar a Manresa desprès d’una gran primera meitat (6-4)

La Nucía per la seva banda, primer va eliminar al Mataró on després d’empatar al Teresa Mª Roca al primer partit (2-2) a la tornada el factor camp va ser clau per que els alacantins superessin al seu rival (5-3)  En aquesta última eliminatòria, s’han desfet del Gran Canaria desprès de guanyar a l’anada per 5-3 i aguantar el marcador a la tornada (3-3)

Ara arriba un altre partit amb connotacions diferents a les de la lliga amb la consciència de tractar de la millor manera els 80 minuts de joc que com a mínim caldrà jugar. El partit anirà a càrrec dels col·legiats Victor Girela i Felix Lozano del Comitè Tècnic d´Andalusia.

Xerez, Lugo, Pinatar i Stellae Valga són els altres quatre equips que encara queden vius en aquest play-off. L’eliminació de primers classificats com Mostoles, Tauste o Gran Canaria han “beneficiat” a l’equip manresà ja que aquests disposaven de millor coeficient.

El conjunt de Paco Cachinero marxa demà dissabte al matí direcció a La Nucia per fer nit en aquella localitat amb tretze jugadors convocats. Normalitat al llarg de la setmana en les sessions preparatòries sense cap incidència destacable.

El partit de tornada serà el proper dissabte al Pujolet a les 18,15 amb la transmissió en directe del Canal La Xarxa + cadena adherida a les televisions locals de Catalunya que a la nostre zona pertany a Canal Taronja.

 

TERCERA I DARRERA ELIMINATÒRIA

Xerez Toyota Nimauto – Lugo Sala (20:15)

Stellae Valga – Zambu Pinatar (20:00)

La Nucia – Covisa Manresa (Dg. 12:30)