Notícies

CRÒNICA: MANRESA FS – TENERIFE IBERIA TOSCAL

Covisa Manresa FS 6 – 4 Tenerife Iberia Toscal

Manresa: Blasco, Lavado, Ambrós, Terri i Asis; David i Aaron Lozano, Silva, Aaron, Aleix, Uri, Ivan, Herrerias i Cella

Tenerife: Cuenca, Reyes, Pablo, Luque, Martin Ruiz; Garoe, Torrado, Chinea, Sanchez, Eduardo, Rafael i Gonzalez

GOLS: 1-0 Terri min.2, 1-1 Garoe min.3, 2-1 A. Lozano min.8, 3-1 A. Lozano min.9, 4-1 D. Lozano min.11, 4-2 p.p. min.22, 5-2 Terri min.29, 6-2 Terri min.32, 6-3 Eduardo min.34, 6-4 Luque min.37

 

El Covisa Manresa es classifica per a l’última eliminatòria del play-off d’ascens desprès de superar al Tenerife Iberia Toscal per 6-4 i un global total de l’eliminatòria de 8-5. Els manresans portaven un bon marcador de l’anada i sense ànims de voler sorpresa, van encarrilar el partit a la primera part davant un rival lluitador que mai es va donar per vençut.

 

El Manresa està a tant sols dos partits d’assolir l’ascens a la Segona Divisió desprès de guanyar ahir al migdia al conjunt tinerfeny. Els manresans no van trigar a inaugurar el marcador desprès d’una estranya jugada aprofitant una indecisió del porter visitant, els de Paco Cachinero no van especular amb el resultat i van sortir decidits a pel partit.

Els canaris empatarien el partit tant sols 1 minut després col·locant-se de nou molt dins l’eliminatòria, però aquestes opcions es van veure molt reduïdes quan de cop els germans Lozano es van fabricar tres gols en 5 minuts per deixar el partit molt encarat (4-1) així s’arribaria al descans.

Els tinerfenys no els va quedar més opció que jugar amb el porter-jugador tot el que restava de segona meitat, Els visitants, sense viatjar els seus dos millors jugadors de baixa per grip, han encarat el segon temps amb cara i ulls amb molta possessió amb el porter jugador en acció.

El perill sobre la porteria local no era imminent, però un gol en pròpia feia entrar al Tenerife de nou dins l’eliminatòria. A 10 minuts pel final, Terri per partida doble acabaria per donar tranquil·litat a la parròquia manresana amb dos gols que deixaven el 6-2 al marcador.

El conjunt canari retallaria distàncies als darrers compassos del partit deixant el marcador final amb el 6-4 (8-5 al total de l’eliminatòria)

 

COVISA BUSCARÀ L’ASCENS A L’ÚLTIMA ELIMINATÒRIA

Coneixedors ja que de forma segura el partit de tornada serà a casa. Arriven vius a aquesta última ronda tres primers (Manresa, Lugo i Pinatar) i tres segons (La Nucía, Xerez i Stellae Valga) El rivals dels manresans al sorteig de dilluns serà doncs un d’aquests últims. Aquests han estat els resultats d’aquesta última ronda que ha deparat grans remontades com les del Zambú Pinatar i especialment la del Xerez.

 

RESULTATS

Lugo Sala 4 – 2 Tafatrans Tafalla  (Global 8 – 5)

Ciudad Mostoles 3 – 8 Xerez Deportivo (Global 8 – 9)

Zambu Pinatar 9 – 4 Rivas Futsal (Global 11 – 9)

Acontebro Tauste 1 – 3 Stellae Valga (Global 4 – 5)

Gran Canaria 3 – 3 Sporting La Nucía (Global 6 – 8)

Covisa Manresa 6 – 4 Tenerife Iberia Toscal (Global 8 – 5)

 

DECLARACIONS PACO CACHINERO PROPERAMENT

 

.