Notícies

LA PRÈVIA: TENERIFE IBERIA TOSCAL

Partit de tornada del Play-off d’ascens (Segona eliminatòria)

COVISA MANRESA – TENERIFE IBERIA TOSCAL (Global 2 – 1)

Dissabte 8 de juny a les 13:00

 

El Covisa Manresa rep aquest dissabte en un horari poc habitual (13:00) al Iberia Toscal Tenerife, els de Paco Cachinero van treure or de Canàries aconseguint un gran resultat del partit d’anada que ara hauran de saber defensar al Pujolet.

Un resultat però que no pot servir per enganyar les perspectives dels jugadors manresans, que farien bé de no especular amb el marcador tot i ser aquest un gran tresor, inclós en l’hipotètic cas de tornar a viure una pròrroga. Al partit d’anada, els joves jugadors manresans es van fer amb la victòria gràcies a dos doble-penals transformats al tram final de la 1a part, això equival però que en un partit força igualat, els nostres els va costar entrar al sistema defensiu dels canaris.

L’equip es troba en bones condicions i afronta el partit amb la confiança de tornar a estar pendents d’un altre sorteig el proper dilluns, caldrà esperar quines seran les intencions i el plantejament del conjunt tinerfeny vist el global de l’eliminatòria, recordem que al igual que en l’anterior ronda, amb el global igualat, al temps extra segueix valent la classificació local gràcies a la millor classificació a la lliga regular.

Ara amb dotze equips en play off, si hi ha la classificació dels manresans aquest dissabte, Covisa Manresa entrerà en la tercera i última eliminatòria que es sortejarà el dilluns. Quedaran sis equips que buscan l´ascens a segona divisió amb tres places en joc.

En el sorteig de la tercera eliminatòria, es continua mantenint el partit de tornada a casa de l’equip amb millor coeficient però ara si, et podria tocar l’equip que ha competit a la lliga en el mateix grup, en el cas del Covisa Manresa es Sporting La Nucia.