Notícies

ELIMINATÒRIES D’ASCENS: DE 6 PARTITS, 4 TRIOMFS VISITANTS

Ja s’han celebrat els partits de la segona eliminatòria del play off d’ascens a segona divisió en els enfrontaments d´anada. De sis partits, quatre victòries visitants i dues de locals.

El rival dels manresans durant tota la temporada, Sporting La Nucia, es va imposar al Gran Canaria per 5 gols a 3 deixant l´eliminatòria molt oberta a les illes Qui també va guanyar com a local va ser l’equip madrileny que dirigeix David Madrid per 5 gols a 2 davant el potent Pinatar. Un resultat del gust del tècnic del Rivas que ja va manifestar que un mínim de dos gols de diferència fora un gran resultat per viatjar a terres murcianes.

Fins aquí les victòries locals. La resta d´equips varen treure rendiment com a visitants. El Ciudad de Móstoles de Xavi Cols va guanyar a Jerez de la Frontera davant Xerez per un 1 gols a 5 deixant l’eliminatòria practicament sentenciada. Qui no va poder superar al campió del grup 2 Tauste, va ser el conjunt gallec del Stellae Valga amb el resultat final de 2 gols a 3. Lugo va guanyar a Navarra a la localitat de Tafalla per 3 gols a 4. Tot això, afegit a la victoria manresana a Tenerife per 1 gols a 2.

Per tant, Ciudad de Mostoles, Covisa Manresa, Acontebro Tauste i Lugo Sala agafen avantatge al haver guanyat a fora a l´anada. La Nucia i Rivas haurant de fer valdre els seus optims resultats com a locals a la tornada a Gran Canaria i Pinatar respectivament.

Finalitzada aquesta eliminatoria, es celebrarà el sorteig a Las Rozas en que els equips amb millor coeficient tindran el partit de tornada a casa el 22 de juny.

Covisa Manresa tindría la tornada a casa davant Tauste, Xerez, Stellae Valga, Tafalla i Rivas Futsal. Hauria de jugar la tornada a fora amb Mostoles, Lugo, Gran Canaria i Pinatar mentre Sporting La Nucia no li podria tocar en el sorteig.

 

2a Eliminatoria ( Anada )

VULCANIZADOS TAFA – LUGO SALA (3-4)
SPORTING LA NUCIA – GRAN CANARIA (5-3)
RIVAS FUTSAL – PINATAR (5-2)
XEREZ TOYOTA  – CIUDAD DE MOSTOLES (1-5)
TENERIFE IBERIA TOSCAL – COVISA MANRESA (1-2)
STELLAE VALGA – ACONTEBRO TAUSTE (2 – 3)