Notícies

CRÒNICA: TENERIFE IBERIA TOSCAL – MANRESA

2ª Eliminatòria del Play-off d’ascens a Segona Divisió

Tenerife Iberia Toscal 1 – 2 Covisa Manresa

TENERIFE: Jaime, Pablo, Martin, Sanchez, Antonio; Jesus, Garoe, Aythami, Reyes, Pablo, Adrian, Mauro, Josue i Eduardo

MANRESA: Blasco, Lavado, Ambrós, D. Lozano i Asis; Silva, Aaron Lozano, Aaron, Uri, Terri, Aleix i Cella

GOLS: 1-0 Adri minut 17, 1-1 Asis minut 18, 1-2 Asis minut 20

 

El Covisa Manresa treu or de Tenerife i partirà amb avantatge al partit de tornada desprès de guanyar per un ajustat 1-2 al Iberia Toscal en una primera part d’alternançes i una segona de conservar el marcador.

 

El partit començaria amb ritme i amb alternançes a les dues porteries, els de Cachinero van dur el pes del partit als primers minuts i era l’equip que buscava més el gol, la tònica va anar canviant amb el pas de la primera part i els locals es van anar creixent a poc a poc.

El gol podia caure per a qualsevol dels dos cantons però eren els tinerfenys els que s’avançarien quan a tres minuts per arribar al descans, una pilota llarga del porter l’aprofitava molt bé Adri per batre per sota al porter manresà, 1-0.

Els locals s’havien carregat amb cinc faltes i això els hi va acabar passant factura en dues ocasions abans de marxar a vestuaris. Asis, per partida doble i de forma impecable i imparable en els dos llançaments capgiraven el marcador pels manresans en un vist i no vist just abans d’arribar al descans.

A la represa, el conjunt local va fer una passa endavant i es va erigir com a clar dominador del segón temps, les ocasions i les arrivades s’anirien succeïnt a la portèria defensada en aquesta ocasió per Blasco.

Els minuts passaven i al Manresa li costava molt generar en atac mentre anava conservant aquesta valuosa avantatge al marcador. Als darrers compassos i amb els locals arriscant-se amb el joc de cinc en busca d’un millor marcador, van veure com sobre la botzina Lavado introduïria l’esfèrica dins la seva portèria, els col·legiats però van denegar el gol (de forma correcta amb la nova normativa) ja què la pilota va entrar un segón més tard que sonés el clàxon.

El Covisa agafa una bona renta, no definitiva, de cara a la tornada on ho haurà d’acabar de certificar al Pujolet (Dissabte, 13:00)