Notícies

LA PRÈVIA: TENERIFE IBERIA TOSCAL

PLAY-OFF D’ASCENS A SEGONA DIVISIÓ

PARTIT D’ANADA 2ª ELIMINATÒRIA

TENERIFE IBERIA TOSCAL – COVISA MANRESA

DIUMENGE 11:30 (HORA CANÀRIA) PABELLÓN LA SALUD DE STA CRUZ DE TENERIFE

 

Covisa Manresa afronta la segona eliminatòria del play-off d’ascens després del ajustat partit al Pujolet davant Picassent. Ho farà a les Illes Canàries a la capital de Sta.Cruz de Tenerife.

Tenerife Iberia Toscal es el rival dels manresans aquest diumenge en el partit d’anada. El conjunt tinerfeny ha eliminat al Salesianos en la primera eliminatoria. Ja al partit d’anada va guanyar a la pista de Salesianos per 2 gols 4 . En la tornada, Tenerife va veure com se li complica la classificació al perdre a casa seva per 3 gols a 4. Una diferència d´un gol li va donar la classificació.

L´Expecició manresana sortirà de la capital del Bages el dissabte a primera hora del matí direcció Madrid. Allà, de Barajas fins a Tenerife. Es preveu arribar a Santa Cruz als voltants de les 19,00 hores del dissabte. El partit, diumenge a les 11,30,hora canaria.

El conjunt de Paco Cachinero ha treballat durant tota la setmana en aquest match tant trascendental. Viatjant els tretze jugadors dels que es composa la plantilla els quals intentaran treure un òptim resultat de cara la tornada al Pujolet dissabte vinent a la una del migdía.

Covisa Manresa en el seu tercer play off consecutiu en tres temporadas, es troba en la mateixa situació que la temporada passada on va arribar a la segona eliminatòria,en aquella ocasió davant el Melistar Melilla. Ara cal afrontar aquesta eliminatoria de cara superar el graó de la temporada anterior.

Tenerife Iberia Toscal ha quedat segón classificat al grup 6 de la segona B. 74 punts avalen al seu campionat quedant però a onze del campió Gran Canaria.

Amb 188 gols a favor i 74 en contra, ha tingut un bon bagatge golejador amb vinti-quatre victòries, dos empats i quatre derrotes.

En els enfrontaments directes entre primer i segón, a la primera volta a la pista de Gran Canaria,Tenerife va perdre per 4 gols a 1 i al partit de la segona volta, els tinerfenys varen tornar a caure pero per només la diferència d´un gol, 4 a 5 davant els canaris que disposen d’un equip totalment profesional.

 

Anada  2a eliminatòria 

TAFA FS TAFALLA – ADC LUGO SALA

SPORTING LA NUCIA – GRAN CANARIA

RIVAS FUTSAL – CFS PINATAR

XEREZ TOYOTA – CIUDAD DE MÓSTOLES

TENERIFE IBERIA TOSCAL – COVISA MANRESA

STELLAE FS VALGA – TAUSTE FS