Notícies

CRÒNICA: PLAY-OFF 2ª ELIMINATÒRIA

Covisa Manresa FS 4 – 3 Melistar Melilla

MANRESA: Arriero, Cols, Manu, Terri i Ambrós; Santa, Noguera, Asis, Lavado, Iker, Aaron, Riba, Cella i Blasco

MELISTAR: Garrido, Wallace, Claudio, Sanchez, Ruiz, Barroso, Kiko, Nico, Rolon, Salvi, Pablo, Guancho, Jaime i Igor

Gols: 0-1 Pablo min.6, 1-1 Iker min.9, 2-1 Iker min.20, 2-2 Claudio min.22, 3-2 Ambrós min.23, 3-3 Jaime min.28, 4-3 Asis min.30

 

El Manresa perdona al Melistar: Molt bona imatge l’oferta pels manresans que han vençut per 4-3, la victòria es el que compta i el marcador s’haurà de fer bó a la tornada: Un resultat però molt ajustat vist el vist sobre la pista i amb la sensació de que podria haver estat una mica més ampli de cara un partit de tornada que es presentarà molt dur.

Els visitants han començat duent la batuta del partit, sense masses ocasions però si dominant i controlant el joc, fruit d’això els melillencs s’avançarien al marcador als 6 de partit, els manresans però reaccionarien després del gol i acabarien portant majoritariament el pes del partit i les ocasions, fruit d’això, Iker amb un doblet aconseguiria capgirar el marcador i fer justicia al marcador abans de marxar al descans.

La represa començava malament pels interessos locals, Claudio feia l’empat a 2 però just després Carles Ambrós aconseguia afusellar el porter visitant per tornar a avançar al Covisa.

Els forans, amb poca cosa en tenien prou per entrar al partit i Jaime empatava el partit, poc després el Manresa es tornava a recuperar del cop i Asis en una jugada personal establia el quart gol amb el que ja no es mouria el marcador.

Eren moments de domini manresà, que han pogut ampliar el marcador i deixar així l’eliminatòria més favorable.

Ja al darrer minut, Asis errava un doble penalt enviant-lo just per sobre el travesser. Els visitants però tindrien l’última a dues dècimes pel final en una perillosissima falta indirecta que acabaria en res.

Dissabte vinent, a les 17:00 la tornada a Melilla: L’equip sortirà divendres direcció la capital d’Espanya per fer transbord direcció Nord-Àfrica.