Notícies

PRÈVIA: Play-off | MANRESA – MELISTAR (Dissabte 18:15)

2º Eliminatòria Play-off d’ascens, Partit d’anada

COVISA MANRESA – MELISTAR MELILLA

DISSABTE 27 DE MAIG A LES 18:15

 

Un cop ja oblidada la memorable tarda del dissabte passat, arriba i també al Pujolet, una nova eliminatòria, esperem que no la última; els manresans rebran al Melistar Melilla en aquest partit d’anada de la 2ª fase del play-off d’ascens.

El rival d’aquest dissabte, el Melistar de Melilla, va acabar la fase regular en 2ª posició, igual que els manresans però amb 61 punts, 5 més que els nostres, compartim coses en comú: Els dos conjunts han acabat empatats a punts amb el 3r classificat i s’han quedat a 3 punts del primer lloc.

De fet, els melillencs van liderar el grup 5é durant vàries fases de la temporada, al final però han acabat cedint davant el Mengibar, equip que fa poques temporades militava a la Segona Divisió.

L’entrenador melillenc es Oscar Poveda, qui ha dirigit un grapat d’equips a la Segona Divisió (Ejido, Iberia Toscal, Gran Canaria, Elche) en son alguns d’ells.

Com a jugadors destacats que han militat a la 1ª divisió trobem a Barroso (El Pozo) i Negro (Jumilla) Per tant doncs, un equip professional i amb experiència en categories superiors.

Els manresans tractaran d’aconseguir un bon resultat per encarar la tornada a Melilla amb certa avantatge, així doncs, s’espera un partit molt diferent al de fa 1 setmana ja sigui pel context com per les característiques del rival.

 

PARTITS 2ª RONDA (ANADA)

Lauburu Ibarra – Oleinnova Mengibar

Covisa Manresa – Melistar Melilla

Pinseque – Lugo Sala

Deporcyl Guardo – Salesianos Tenerife

AD Caceres Univ – Ibiza Gasifred

Ciudad Mostoles – Tenerife Iberia Toscal