Notícies

Crònica: Manresa – Cerdanyola (Tornada Play-off)

Covisa Manresa 6 – 0 Cerdanyola (Global 7 – 5 )

Manresa: Arriero, Santa, Asis, Ambrós, Terri; Cols, Lavado, Aaron, Manu, Noguera, Iker, Riba, Cella, Oriol

Cerdanyola: Pol, Amores, Busquets, Josep, Jan; Javi, Bernat, Albadalejo, Dani, Alex, Ramon

Gols: 1-0 Terri min.2, 2-0 Noguera min.15, 3-0 Santa min.25, 4-0 Manu min.31, 5-0 Santa min.35, 6-0 Terri min.36

 

Ho han fet! El Covisa ha aconseguit aixecar el 5-1 del partit de l’anada amb un brillant i contundent 6-0. Els manresans eren conscients que havien de fer un partit pràcticament perfecte, i així ha estat, realitzant el millor partit de la temporada, tot això sostinguts sota pals per un Arriero inexpugnable que va ser determinant per mantenir als seus dins l’eliminatòria. Les cares llargues i la decepció de fa tant sols 1 setmana, s’havien esvaït de cop.

El Manresa va sortir decidit en tromba des del primer segon, fruit d’això Terri aconseguia marcar el primer als 2 minuts de joc: El panorama no podia començar millor per els interessos locals i el públic s’ho començava a creure.

Els locals buscaven un ritme alt de partit per així tractar de desgastar l’equip contrari, aquesta defensa a primera linea obligava als de Santi Lara a recòrrer diagonals llargues en atac.

El partit estava molt obert, i per obligació era el Covisa qui duia el pes del partit però els visitants van amenaçar també amb certa freqüència la porteria d’Arriero, qui va fer un partit de ’10’ salvant l’equip en moments claus.

Noguera aconseguia marcar el segón i amb aquest marcador s’arribava al descans d’una primera meitat molt oberta i amb moltes arribades per part dels dos equips: La remuntada es veia possible.

Encara quedava feina per fer: Santa aprofitava un refús del pal per aconseguir marcar el tercer, cinc minuts després, ara era Manu qui aprofitava un refús d’una canonada al pal d’Asis per marcar el quart i igualar l’eliminatòria.

Els verds van sortir de cinc als últims minuts i una recuperació de pilota va propiciar una falta d’Amores sobre Terri, aquest va ser expulsat i els manresans van aprofitar la superioritat numèrica per marcar el cinqué

Manu i Terri es fabricaven el segón i aquest últim acabava per esclatar l’eufòria d’un Pujolet atònit amb el sisé.

El Cerdanyola ho va seguir provant amb el joc de cinc, aquests van crear perill i podien perfectament haver posat més por al cos als manresans amb algún gol però no va ser així.

La remuntada s’havia produït després d’un esforç titànic dels nostres joves jugadors, eufòrics sobre el terreny de joc.

Ambient de goig el que es va viure ahir al Pujolet