Notícies

Prèvia Play-off (Tornada 1ª EL)

PLAY OFF ASCENS A SEGONA RFEF FUTSAL 

ANADA : CERDANYOLA FC 5 COVISA MANRESA 1

 
COVISA MANRESA – CERDANYOLA FC
DISSABTE 20 MAIG    18, 00 HORES
PAVELLÓ EL PUJOLET DE MANRESA
Després d´una molt acceptable primera part i una segona de les pitjors de la temporada, Covisa Manresa rep aquest dissabte a les 6 de la tarda al Cerdanyola en el partit de tornada del play off d´ascens a segona divisió. I es que el resultat de l´anada no es bo, però al mateix temps no hi ha res impossible ni decidit.
El Pujolet ha de ser el de les grans ocasions. Cal intentar la fita, tots recordem al seu dia eliminatories viscudes com la de la copa del rei davant Full Energia Colo Colo, per anomenar alguna de les mes recents en que el pavelló va vibrar.
En aquesta ocasió, es el partit mes important de la temporada i dels mes transcendentals dels últims temps, amb l’afegit que haber de remuntar li dóna unes característiques diferents.
Els manresans no poden especular com a la segona part del partit de l´anada. El resultat a Cerdanyola obliga si ca,l a corre riscos amb l’avantatge que amb una diferència de quatre gols, sigui quin sigui el resultat, serà l’equip manresà qui passarà a jugar la segona eliminatòria. La millor classificació a la lliga dels de Borja Burgos li dóna aquesta avantatge ja que la RFEF ha anul·lat per aquests play off els llançaments de penal pero no les pròrrogues.
Ens espera un partit en que els manresans no poden caure amb precipitacions en el cas de no marcar aviat. Els partits son llargs i en qualsevol moment les coses es poden posar de cara o d´esquena.