Notícies

CRÒNICA: Play-off – 1ª elim. Anada

Cerdanyola FC 5 – 1 Covisa Manresa FS

Cerdanyola: Pol, Amores, Josep, Busquets, Jan; Rati, Bernat, Ricardinho, Alonso, Morales

Manresa: Arriero, Noguera, Lavado, Manu, Asis; Cols, Santa, Aaron, Terri, Iker, Ambrós, Riba, Cella

Gols: 1-0 Ricardinho min.9, 1-1 Asis min.19, 2-1 Busquets min.22, 3-1 Rati min.28, 4-1 Josep min.28, 5-1 Pol min.38

 

El Covisa Manresa ha caigut golejat en la seva sortida a Cerdanyola, una mala segona part ha condemnat als manresans, que hauran de buscar una gran remuntada al partit de tornada.

El partit ha començat de forma elèctrica, amb ocasions de gols per als dos equips, però amb manca de finalització en els dos conjunts, a mitjans de la primera part, Ricardinho avançava els locals (1-0) El partit però continuava molt obert i una bona acció en banda dreta d’Aaron servia a Asis per empatar el partit. Abans, els verds van disposar de dos tirs al pal per també un parell d’ocasions clares per els nostres.

A la segona part, l’equip s’ha anat enfonsat com si d’un castell de sorra es tractés, especialment en un minut fatídic: Només començar la represa, Busi feia el 2-1 després d’una jugada personal en un xut des de fora l’àrea, els manresans, superats, veien com amb un marge d’1 minut el conjunt verd marcava dos gols més, el panorama començava a pintar negre.

Ja amb el 4-1, punt i a part també per la parella arbitral, qui no va assenyalar unes mans clares dins l’àrea d’un Busquets qui poc després també no va rebre la segona groga després d’una clara falta sense pilota a Lavado, a més a més, va ser el propi Lavado qui va acabar rebent targeta groga per.. (?)

El Manresa no havia generat cap perill en aquesta segona part, i a falta de cinc minuts, Borja decidia sortir amb el porter jugador per escurçar distàncies, aquest sistema com sabem te també un risc, i els locals acabarien per anotar de porta a porta el 5-1. El resultat, no s’acabaria movent.

Queda la tornada i s’ha de remuntar una diferència de 4 gols aquest Dissabte al Pujolet.