CRÒNICA: COVISA MANRESA – CN SABADELL

Covisa Manresa FS 4 – 2 Natació Sabadell

Manresa: Arriero, Cols, Asis, Lavado, Ambrós; Santa, Noguera, Aaron, Iker, Manu, Terri, Cella

CN Sabadell: Josep Mª, Pablo, Termes, Pineda, Gassó; German, Pepe Font, Arnau, Pep Costa, Beltran, Hermosel, Toledano

Gols: 0 – 1 Termes min.14, 1 – 1 Aaron min.20, 2 – 1 Asis min.28, 2 – 2 Beltran min.35, 3 – 2 Terri min.38, 4 – 2 Asis min.39

Fi a l’incertesa: El Manresa ha certificat la seva presència al play-off d’ascens aquesta tarda després de tombar un combatiu CN Sabadell per 4-2 que encara no ha dit la seva última paraula en aquesta lliga. Els de Borja Burgos son ara tercers i lluitaran per obtenir el segón lloc a la darrera jornada.

Fluixa primera part pels del Pujolet: Els nedadors han sortit molt intensos al partit i han sigut dominadors en els primers compassos, Arriero responia per salvar els seus, però no podia evitar que els visitants obrissin la llauna amb el 0-1, gol obra de Termes. Incomoda primera part dels manresans però que aconseguirien anivellar el matx abans de posar camí al túnel de vestidors.

Els bagencs han mostrat una cara diferent a la represa i s’han mostrat més elèctrics i incisius, gaudint de vàries oportunitats per desanivellar el partit. Així doncs, Asis amb un xut frontal per terra ran de pal, avançat per primer cop l´equip manresà al marcador.

Els sabadellencs s’han vist amb l’ombra de les 5 faltes quan encara restaven 10 minuts, fruit d’això Asis ha pogut avançar als seus des dels 10 metres però el porter visitant ho impediria.

Poc després, Noguera era expulsat amb vermella directa i els visitants no deixarien passar l’oportunitat d’empatar amb superioritat  (2-2)

5 minuts per el final i els visitants es jugaven el tot per el tot de cinc: En una d’aquestes, Arriero, pilota a l’olla i Terri, en posició de pivot aconseguia marcar el tercer, un jugador experimentat en marcar gols claus als darrers minuts aquesta temporada.

Asis certificava el triomf des dels 10 metres a poc més d’1 minut per el final.