Crònica: ETB Calvia – Manresa

ETB Calvià 2 – 2 Covisa Manresa FS

Calvià: Jaime, Marc Andreu, Ruby, Nil, Sergi; Leal, Gonzalo, Nicolau, Rubio, Piña, Iturbe, Miró

Manresa: Arriero, Cols, Lavado, Noguera, Asis; Santa, Iker, Aaron, Manu, Terri, Ambrós, Quim

Gols: 1-0 Aaron p.p min.12, 2-0 Gonzalo min.30, 2-1 Iker min.31, 2-2 Asis min.35

El Manresa va acabar traient un punt que pot ser determinant de la seva visita a les illes, això a l’espera dels resultats d’aquest diumenge: Els homes de Borja Burgos van capgirar un 2-0 en els darrers 10 minuts i podrien haver guanyat el partit als darrers segons.

El curt resultat no s’entendria sense el bon paper dels dos porters en un partit molt competit amb dos equips amb coses en joc, tant per dalt com per baix.

Els balears s’avançaven després d’un gol en pròpia porta d’Aaron, Aquests han fet un joc directe amb ocasions puntuals ben resoltes per Arriero. Amb aquest gol, Calvià ha guanyat en seguretat i li ha donat ales en el futur del partit.

A la segona part, els nostres han sortit endollats al partit generant ocasions i també bones sensacions, però els locals tornaven a colpejar amb un altre gol (2-0) després d’una passada en llarg rematada de cap dins l’àrea petita.

Els nostres ho seguien provant i generaven ocasions clares per marcar, fins que en una d’aquestes, Iker i després de varis refusos aconseguia el 2-1, a cinc per el final, i a la sortida d’un corner, Asis aconseguia empatar el partit

Els últims minuts jugant de cinc, Iker va enviar una pilota al pal a pocs segons per finalitzar el partit.

El proper partit serà a casa davant el CN Sabadell en un partit clau i trascendental per les aspiracions dels dos equips a tant sols dues jornades pel final.

(Fotos facil·litades pels companys de Calvia)