CRÒNICA: MANRESA – PICASSENT

Covisa Manresa 6 – 5 Picassent FS

Manresa: Arriero, Lavado, Cols, Aaron, Terri; Santa, Noguera, Iker, Asis, Ambrós, Riba, Cella

Picassent: Llopis, Jordi, Nacho, Paulo, Luis, Alex, Real, Hugo, Joan, Samu, Pablo, Pepito

Gols: 0-1 Nacho min.2, 1-1 Terri min.10, 1-2 Nacho min.12, 2-2 Noguera min.22, 3-2 Asis min.23, 3-3 Alex min.24, 4-3 Noguera min.25, 5-3 Cols min.29, 5-4 Luis min.32, 5-5 Aaron p.p min.35, 6-5 Terri min.40

Victòria in-extremis d’un Covisa Manresa que es col·loca segón a la taula i que es manté dins la zona play-off

Els de Borja Burgos varen començar dominant el partit gaudint de clares ocasions per avançar-se, entre aquestes tres remats al pal, eren però els valencians qui en una jugada aïllada aconseguien avançar-se al marcador. Als 10 de partit Terri feia justicia i aconseguia igualar el partit, el matx però poc a poc s’aniria anivellant i els visitants començaven també a crear perill la porteria d’Arriero, on poc després de l’empat, aconseguirien tornar-se a avançar (1-2) un resultat amb el que s’arribaria al descans.

L’inici de la segona va ser boig: Noguera igualava el matx i poc després arribaria la jugada conflictiva i estranya del partit: En un llançament de falta, els àrbitres no van senyalitzar un penal dins l’àrea per mans visitants, l’àrbitre va ordenar repetir el llançament de falta i en aquest el porter visitant es expulsat (doble-groga) injustament per adelantar-se, quan Llopis surt correctament a cobrir el xut d’Asis en el moment de la passada de Lavado, a la tercera aniria la vençuda i Asis marcava el 3-2.

Després d’això, arribarien dos gols més pràcticament seguits: Alex igualava pels visitants però Noguera de nou tornava a posar al Covisa per davant. Xavi Cols semblava posar el partit de cara amb el cinquè gol però no, els visitants aconseguirien anivellar el partit primer Luis amb un gran xut per l’escaire i poc després Aaron en una jugada desafortunada en pròpia feien el 5-5 a cinc minuts per el final.

Tocaria doncs viure un altre final a cara o creu, es podien tornar a escapar punts del Pujolet, però en una bona jugada combinativa de ‘cinc’ Terri al segón pal col·locava el 6-5 a poc menys d’un minut per el final.

Els taronjes ho van intentar els darrers segons però els nostres van saber defensar bé les darreres jugades.