F.S. Sant Sadurní 1 – 9 Covisa Manresa

1/8 de Final Copa Catalunya

Sant Sadurní: Hinojosa, Cano, Pol, Martí, Xavi, Ferreres, David, Marc, Roger, Sergi, Albert

Manresa: Arriero, Noguera, Lavado, Aran, Asis; Santa, Cols, Iker, Aaron, Riba, Terri i Quim

Gols: 0-1 Riba min.13, 0-2 Lavado min.15, 0-3 Asis (dp) min.16, 0-4 Asis (dp) min.17, 0-5 Terri min.25, 0-6 Asis min.29, 0-7 Aaron min.31, 0-8 Santa min.35, 1-8 Marc min.37, 1-9 Asis min.39

EL MANRESA, ALS 1/4 DE FINAL

El Covisa Manresa va deixar els ensurts a casa i es queda a un partit de la final a quatre després de superar al Sant Sadurní a les terres del cava (1-9) Els locals van competir de tu a tu durant els primers 15 minuts però 4 gols manresans abans de marxar al descans van deixar les coses molt de cara, a la represa, els de Borja Burgos van acabar ampliant el marcador fins l’1-9 final.

El partit va estar marcat per un conjunt manresà que va plantejar una defensa una defensa a mitja pista i sense marcar una linea alta de pressió. Els locals, esperonats pel seus, van plantar cara a la primera meitat però el partit se’ls va acabar fent llarg.

Marc Riba va desnivellar el marcador (0-1) als 13′ de joc, poc després Lavado amb un xut exterior posava les coses molt de cara (0-2) Abans dels dos gols, els nostres també van defensar bé una inferioritat numèrica després d’una expulsió per vermella directa de Noguera.

Els dos conjunts van arribar a les 5 faltes i els de l’Anoia en van acabar fent dos més que van suposar dos llançaments des dels 10 metres: Asis, qui ara ja recuperat tornava a vestir la samarreta en aquesta ocasió lila, va transformar ambdos llançaments per marxar a vestidors 0-4.

A la represa, els manresans, amb el marcador a favor, van anar incrementant l’avantatge per acabar amb l’1-9 definitiu.

Els manresans esperan ara al Pujolet al potent Sala 5 Martorell de la Segona Divisió.