Notícies

LA CRÒNICA: MANRESA – MATARÓ

COVISA MANRESA 2 – 5 FUTSAL MATARÓ

Manresa: Arriero, Cols, Iker, Aaron i Terri; Santa, Lavado, Noguera, Aran, Riba, Asis, Cella

Mataró: Isaac, Lupi, Miki, Alagi, Panocha, Juanito, Pipa, Bernat, Novo, Tolrà, Carlos i Menese

Gols: 0-1 Novo min.5, 0-2 Terri pp min.9, 0-3 Pipa min.14, 1-3 Terri min.27, 1-4 Lupi min.33, 1-5 Miki min.34, 2-5 Lavado min.38

 

Un Manresa poc efectiu i sense gol ha cedit en la tarda de dissabte davant el Mataró. Els de Sito Rivera van aprofitar les seves oportunitats per endur-se els tres punts d’un Pujolet del que ja han volat 16 punts aquesta temporada.

Els manresans afrontaven el partit amb les sensibles baixes de Ambrós i Manu, Asis, qui finalment va acabar sent de la partida, va disputar minuts a la segona part per tal d’ajudar al seu equip a capgirar el partit.

La sortida manresana no va ser ni molt menys dolenta, els de Borja Burgos arribaven a la porteria d’Isaac i van disposar de diverses ocasions per avançar-se. Els nostres ho intentaven avegades amb més cor que cap i els mataronins del no res s’avançaven al marcador i veien com poc després Terri en pròpia col·locava el 0-2. El Covisa dominava el partit però sense acabar de transmetre bones sensacions del tot.

El Manresa ho seguia intentant i en aquesta Terri reduïa diferències amb un bon gol posant els nostres dins del partit, més endavant, els del Maresme s’han col·locat amb les cinc faltes i els àrbitres no van senyalitzar un clar penal sobre Carles Lavado i altres faltes que haguèssin pogut acabar amb un llançament de 10 metres.

La mala fortuna s’aliava amb el Covisa i els visitants aprofitaven un oportú refús dins l’àrea per anotar el quart gol. El partit es posava encara més coll amunt i en el primer atac jugant de cinc, els visitants feien el cinquè per acabar de sentenciar el partit.

La classificació s’apreta cada vegada més i els manresans hauràn de defensar amb dents i ungles aquesta posició de play-off fins al final.