Notícies

LA PRÈVIA: COVISA MANRESA – MATARÓ

COVISA MANRESA – FUTSAL MATARÓ

DISSABTE 25 de MARÇ a les 18:30 

 

En una jornada plena de partits trascedentals tant per dalt com per baix, el Manresa rep aquest dissabte al Futsal Mataró. Un equip aquest any que no acaba de trobar la seva regularitat, i es que no ha entrat en cap moment de la lliga entre els 4 primers, un conjunt que a més ve de guanyar el titol la temporada passada.

Els mataronins son sisens a la taula amb 37 punts i aquí ve una dada força curiosa: Disposa de 76 gols a favor, això vol dir que es el 4t equip menys realitzador del campionat, en canvi, tant sols ha rebut 68 gols, sent-ne el tercer que menys n’ha encaixat, .no seria d’extranyar doncs presenciar demà a la tarda un partit amb un marcador curt tenint en compte aquestes dades

Com a visitants, els del Maresme han obtingut resultats per a tots els gustos: De 11 sortides, 5 derrotes (Picassent, Esplugues, Cerdanyola, Calvià i Santa Coloma) Victòries a Natació, Canet, Pia i Hospitalet, i 2 empats a Ripollet i Elda

Covisa Manresa, ara segon a la classificació amb un triple empat a 43 punts amb Ibiza Gasifred i l’Hospitalet  aquest últim amb un partit pendent a Calvià ) espera el partit amb sensacions positives, però també amb baixes importants. A les conegudes de Asis i Ambrós, ara s´hi afegeix la de Manu, lesionat a Ripollet dissabte passat.

Els precedents entre els dos conjunts al Pujolet els últims anys es de 3 victòries locals per 2 visitants

El futur mes immediat de l’equip passa per superar el partit d’aquest dissabte i poder recuperar jugadors en el marge que hi haurà de tres setmanes de descans. El dissabte 1 d’abril no hi ha partits a la segona B i el dissabte dia 8 en plena setmana Santa, hi ha jornada i es sumaran els tres punts del partit que s’havia de jugar amb el retirat Elx amb el resultat de 5 gols a 0.  Per tant, Covisa Manresa reempendrà la lliga a casa contra el Picassent al Pujolet el dia 15 d’abril.