Notícies

CRÒNICA: FS RIPOLLET – COVISA MANRESA

FS RIPOLLET 4 – 4 COVISA MANRESA

Ripollet: Iker, Del Barco, Daniel, Xavi, Ponce; Galera, Ivan, Hugo, Alex, Mario, Miñano

Manresa: Arriero, Lavado, Cols, Santa, Iker; Noguera, Manu, Aaron, Terri, Riba, Aran i Cella

GOLS: 0-1 Cols min.2, 1-1 Daniel min.6, 2-1 Del Barco min.34, 3-1 Galera min.35, 3-2 Santa min.36, 3-3 Aaron min.38, 3-4 Aaron min.38, 4-4 Galera min.40

 

Empat amb regust amarg final per als nostres al rebre l’igualada a l’últim segón de partit, els manresans han vist en els darrers minuts com primer el partit semblava perdut (3-1) i al final guanyat (3-4). Finalment, un empat que es podria considerar just vist el vist sobre la pista. 

 

El matx no podia començar millor pels interessos manresans, Xavi Cols aconseguia perforar la porteria local amb el 0-1 només començar el partit, un gol que podia arribar a presagiar un compromís fàcil en els nostres jugadors, ni molt menys.

Daniel empatava després d’un gran tir llunyà de falta directe, un Dani que va jugar bona part del partit amb un conjunt local amb 4 juvenils i amb poca rotació.

Manu es va haver de retirar lesionat a mitjans de la primera part i no va poder participar en el que quedava de partit.

Als inicis de la represa, el Manresa arribava a la porteria local però sense massa encert en els últims metres, aquestes ocasions però eren ben desberatades per el porter local, semblava que el gol podia estar al caure al jugar en superioritat numèrica però no va ser així.

A 9 minuts per el final, els àrbitres van aturar el partit durant 20 minuts per calmar els ànims de l’ambient després d’una expulsió a la banqueta local.

Després de l’aturada, va venir el cop: En un vist i no vist els locals aconseguien marcar 2 gols més per col·locar-se 3-1 al marcador, el tercer aprofitant una superioritat numèrica després d’una segona groga a Noguera.

El Manresa li va veure les orelles al llop i va aconseguir donar-li la volta fins al 3-4 en un marge de dos minuts jugant de porter-jugador

El Covisa no va saber fer una bona gestió final de partit, defensant bé en l’atac de cinc però sense saber gestionar la possesió de la pilota. Els locals, en una de les poques arribades clares que van tenir jugant de cinc, van aconseguir l’empat aprofitant un rebot dins l’area en la que Galera amb el cap aconseguia l’empat final a 8 dècimes.

El proper partit serà a casa davant el Futsal Mataró (18:30)