Notícies

Prèvia: Ripollet – Manresa

FS RIPOLLET – COVISA MANRESA

Dissabte 18 de març a les 18:30

Pav. Joan Creus (J.24)

 

El Manresa visita aquest dissabte la sempre complicada pista del Ripollet en un ‘partit trampa’  Els del Vallés no estan tenint la temporada desitjada i ocupen la darrera plaça de la classificació, però van ser capaços de sorprendre al Pujolet (3-4) a la primera volta, tanmateix, els manresans ja van caure la darrera temporada en aquesta mateixa pista per 5-3 en un lloc històricament dificil pels bagencs.

El Covisa es troba actualment quart classificat i sembla que en aquests moments comença a mirar més cap endavant que no pas endarrere degut a l’important escletxa oberta amb el cinquè classificat que hores d’ara es de 7 punts quan en resten 21 en joc. Per tant els de Borja Burgos depenen d’ells mateixos per acabar en aquests llocs de privilegi, on els 4 primers classificats es troben ben comprimits a la part alta: 45 Cerdanyola, 43 Hospitalet i Eivissa i 42 Manresa.

Com a local, el Ripollet ha guanyat en 3 ocasions (Esplugues, Calvià i Hospitalet) 5 derrotes (Picassent, Natació, Canet, Elda i Pia) 2 empats (Mataró i Industrias)

20 punts, es troba actualment a 9 punts de la salvació. 6 victòries, 2 empats i 15 derrotes: 58 gols a favor i 92 en contra.

Les baixes segueixen sent les habituals de les darreres setmanes: Asis i Ambrós.