Notícies

CRÒNICA: COVISA MANRESA – CERDANYOLA

Covisa Manresa 7 – 2 Cerdanyola CF

Manresa: Arriero, Lavado, Cols, Manu, Santa; Noguera, Aaron, Terri, Riba, Iker, Aran i Cella

Cerdanyola: Pol, Bernat, Busquets, Albadalejo, Jordi; Amores, Javi, Josep, Ricardo, Jan, Dani i Ramon

Gols: 1-0 Manu min.14, 1-1 Albadalejo min.15, 2-1 Manu min.18, 3-1 Manu min.23, 3-2 Albadalejo min.25, 4-2 Manu min.26, 5-2 Lavado min.36, 6-2 Noguera min.38, 7-2 Manu min.38

 

Victòria del Covisa Manresa davant el Cerdanyola en un intens partit. Manu del Moral, autor de 5 gols, va ser determinant per que els tres punts es quedèssin a casa. Amb aquesta victòria, els manresans s’afiançen a la quarta plaça.

El Manresa tenia al davant un equip molt experimentat, els de Borja Burgos van plantejar una defensa molt alta mentre que els visitants tractaven d’esperar amb una linea defensiva a mitja pista. El partit era d’un ritme més aviat lent i les ocasions eren escasses pels dos conjunts, el primer gol es va fer esperar.

Els visitants es quedaven en inferioritat numèrica després d’una vermella directa a Jan, aquest, amb el joc aturat va impactar la pilota contra Aaron que es trobava estés al terra després de la falta rebuda pel propi jugador. Els manresans no van desaprofitar l’ocasió i Manu marcaria el primer en el seu compte particular.

Els visitants es van refer ràpid del cop i empataven mitjançant un llançament de falta, Manu però poc després es treia de la màniga un gran gol per tornar a posar els seus per davant, els visitants feien valer les seves armes i poc després, nova expulsió visitant en aquesta ocasió era Busquets després que aquest propiciés un cop de colze a l’estomac a Lavado, els manresans desaprofitaven el llançament de 10 metres i així s’arribaria al descans d’una intensa primera part.

La segona meitat va ser impecable pels de Borja Burgos: Dos gols més de Manu deixaven un marcador de 4-2 als 25′ de joc, davant aquesta situació, els del Vallés quan encara restaven 15 minuts van començar a sortir amb el porter-jugador sense trobar el resultat desitjat.

Ja als últims minuts, Lavado donava tranquil·litat al Pujolet amb el cinquè des dels 10 metres, Noguera i un altre de Manu, qui s’acabaria enduent la piloteta a casa, acabaven per arrodonir un resultat final de 7-2 que fa que els manresans es quedin amb el gol-average després del 5-3 del partit d’anada