Notícies

PRÈVIA: MANRESA – CERDANYOLA

Covisa Manresa FS – Cerdanyola FC

Dissabte 11 de març a les 18:00

Jornada 23

 

Cartell de luxe aquest cap de setmana al Pujolet en un matx que històricament sol deparar duels trepidants: El Cerdanyola, actual lider de la lliga, visita Manresa, els de Borja Burgos venen d’agafar aire després d’una meritòria victòria a Sabadell.

El conjunt del Vallés està sent molt regular aquesta temporada, ja que ostenta el lideratge des de fa moltes jornades i està entre els 4 primers des de principi de temporada, després d’estar les darreres temporades intentant trucar les portes del play-off, aquest any el Cerdanyola es troba en aquesta zona de privilegi.

Els verds però porten des del 17 de desembre sense guanyar fora de casa, en les seves últimes sortides han caigut a Hospitalet, Calvià i Santa Coloma.

Com a visitant, Cerdanyola ha guanyat en 5 ocasions (Mataró, CNS, Elda, Esplugues i Pia) ha perdut en 4, les esmentades anteriorment + Picassent i un empat a Canet de Mar. Millors registres com a local on d’11 partits ha tret 8 victòries, 2 empats i una sola desfeta.

45 punts els col·loca al capdavant de la classificació, amb un Hospitalet però que fa jornades que el pressiona amb només dos punts per sota. 14 victòries, 3 empats i 5 derrotes. 97 gols a favor per 96 del Manresa, 65 en contra per 78 dels manresans.

En el partit de la primera volta els manresans van caure derrotat per 5-3 en un partit no exempt de polèmica arbitral.

Segueixen sent baixa per dissabte Asis i Carles Ambrós, mentre que Terri i Pere Aran estan notablement recuperats.