Notícies

Copa: Athletic Vilatorrada – Covisa Manresa FS

Athletic Vilatorrada 4 – 8 Covisa Manresa FS

Vilatorrada: Arnau, Alejandro, Redu, Edu, Guille; Tanti, Hugo, Roca, Thales, Priego

Manresa: Cella, Xavi Cols, Lavado, Santa, Manu; Noguera, Aaron, Pere Aran, Terri, Riba, Arriero

 

Gols: 0 – 1 Aaron min.4, 1 – 1 Tanti min.9, 2 – 1 Thales min.18, 2 – 2 Santa min.21, 3 – 2 Guille min.25, 3 – 3 Iker min.27, 3 – 4 Lavado min.29, 3 – 5 Lavado min.37, 3 – 6 Manu min.37, 4 – 6 Roca min.38, 4 – 7 Manu min.39, 4 – 8 Terri min.39

 

El Covisa Manresa supera a un combatiu Athletic Vilatorrada i accedeix als 1/8 de final. Una primera meitat molt igualada i una segona on els nostres van acabar per desencallar el partit als minuts finals.

Victòria molt treballada d’un Manresa en un pavelló com era d’esperar ple de gom a gom que va afrontar el partit amb cert cansament i desgast després de l’intens partit del dia abans a Sabadell: Recordem que els joanencs tenien no havien tingut jornada de lliga aquest cap de setmana.

Els primers compassos van ser bastant igualats amb ocasions i arribades en ambdos cantons: Una acció personal d’Aaron Riera servia per donar avantatge a un Manresa que va optar per dossificar-se durant el partit en constants rotacions.

El partit estava obert, i l’ex-manresà Tanti, autor del gol 4.000 del club, va posar l’igualada. Poc després, els locals es posaven per davant a través d’un llançament de falta directa on la barrera no va estar del tot encertada. Per cert, lamentem la lesió de l´ex manresà Guille ja que sense conèixer l´alcanç no sembla lleu.

Clau va ser començar la segona part amb gol: Santa anivellava el matx només començar la represa, els santjoanencs però en comptes de venir-se avall van aconseguir tornar a avançar-se.

Iker i Lavado, en pràcticament 1 minut de marge, van remuntar el partit pel Covisa que es posava per primera vegada per davant el marcador des del 0-1 i els manresans tractaven de tenir la pilota per tal de mantenir aquest resultat a favor.

Els de Sant Joan es van quedar en inferioritat després d’una doble groga a Thales. Els nostres ho van aprofitar per marcar el cinquè i donar certa tranquil·litat a la nombrosa parròquia manresana present posant el partit molt de cara.

Manu aconseguiria poc després marcar el sisé per acabar de tancar el partit i deixar molt tocats als locals, L’Athletic va aconseguir retallar amb el joc de cinc (4-6) però dos gols més ja al final van acabar per tancar el partit amb el resultat final de 4-8.

El proper rival sortirà de l’enfrontament entre el Sant Sadurní i l’Alforja.