Crònica: Penya Esplugues – Covisa Manresa

EspluguesRoyo, Guille, Gerard, Rocabayera, Oriol, Luis de Juan, Tatu, Alegre, Patrick, Canals, Oriol, Martí

ManresaArriero, Cols, Santa, Aaron, Lavado, Noguera, Manu, Iker, Aleix, Cella

Àrbitres: Marius Tarrés i Ruso Gomez

Gols: 1-0 Alex min.16, 2-0 Gerard min.31, 3-0 Patrick min.39, 4-0 Alegre min.40

El Manresa torna a caure a la trampa: Quarta derrota seguida del Covisa després d’un partit molt gris el qual ha estat com una prorroga del matx de la 1ª volta. Un Esplugues que amb el seu joc lent i pausat ha tornat a anular a un conjunt de Borja Burgos també lent i sense pòlvora ofensiva que no ha sabut entrar en el partit ni contrarrestar el joc del conjunt local.

Així, el primer gol del partit arribaria a través d’un llançament de falta directa al cantó dret que entrava a la porteria després d’una mala col·locació tant sota pals com defensiva: Poc a dir doncs de la primera meitat: Molt poques arribades pels dos equips on per part visitant Aaron ha estat qui n’ha disposat de les més clares d’un Covisa poc ofensiu en atac i un conjunt local que, utilizant el porter jugador en bona part del partit per evitar la possesió dels bagencs, també arribava molt poc a la porteria d’Arriero però que quan ho feia era amb perill.

A mitjans de la segona part el Manresa ha donat indicis de canvis i l’equip ha tingut una sèrie de minuts bons amb un parell de clares ocasions que haguèssin pogut significar l’empat i canviar el desenllaç del partit, però quan millor estava el Covisa ha estat quan ha arribat el segón dels locals.

Els manresans tampoc han sabut aprofitar una superioritat numèrica a mitjans de la represa, a tot això, el cronòmetre anava passant i les ocasions ja no arribaven, el Covisa seguia sense trobar la formula de fer mal al conjunt del Baix Llobregat.

Ja al darrer minut, dos gols més dels locals a porta buida deixaven el marcador amb un 4-0.