Notícies

Crònica Copa: Olesa – Covisa Manresa

FS OLESA 0 – 3 COVISA MANRESA

Olesa: Arnau, Zurrita, Guillem, Jairo, Roger, Marc, Tino, Pau, Bilal, Roger, Alex

Manresa: Arriero, Cols, Santa, Manu, Noguera, Iker, Aaron, Riba, Aleix, Oriol

Gols: 0 – 1 Santa min.19, 0 – 2 Cols min.47, 0 – 3 Santa min.49

Partit corresponent a la quarta fase de la Copa Catalunya on el Manresa ha patit més del compte a Olesa de Montserrat. S’encarava el matx amb les mateixes baixes d’ahir, ASIS, TERRI i AMBRÓS. Han entrat convocats els juvenils ALEIX i ORIOL
Els primers 25 minuts han acabat amb un curt resultat de 0-1 gràcies a un gol de SANTA als 19 de joc després d’una bona jugada col·lectiva ben finalitzada i combinada pels 4 components de pista. Els manresans han disposat d’ocasions per marcar però el porter local ho ha evitat mentre que els del olesans buscaven fer mal al contracop.
El pavelló presenciava un gran ambient i el públic local creia amb que es podia fer la gesta degut al curt resultat que s’estava veient, el Manresa seguia portant la tònica del partit i els del Baix Llobregat van jugar-s’ho tot pel tot amb el porter jugador quan encara restaven 10 minuts per el final.
A poc per acabar el partit, els olesans han tingut l’oportunitat d’empatar en un xut que ha estavellat el pal i els manresans han acabat de sentenciar el partit a porta buida amb 2 gols dels Xavi’s
Així doncs, una ronda més al sac després d’eliminar ja al Linyola i ara l’Olesa, els dos partits per cert deixant la portèria a cero.