Notícies

Prèvia: Penya Esplugues – Covisa Manresa

Penya Esplugues – Covisa Manresa FS

DISSABTE 18 de FEBRER a les 18:00

PAVELLÓ NOU CAN VIDALET!!!!

 

Torna la competició després d’una setmana de descans, aquesta setmana, el Manresa ha sumat tres punts més a la classificació després de fer-se finalment amb el partit per l’alineació indeguda de l’Hospitalet. Els nostres venen de tres derrotes consecutives a la lliga després de perdre amb tres rivals de la part alta. El Covisa doncs, es manté en la 4ª posició i ara treu 6 punts al cinquè classificat.

El conjunt d’Esplugues va ser el primer en derrotar al Manresa al passat mes d’octubre al Pujolet obrint així en el conjunt manresà una petita crisis de joc i resultats en aquell moment, un conjunt espluguenc que va començar la lliga com un coet guanyant a Mallorca i a Santa Coloma però que amb el pas de les jornades ha anat baixant de posicions, precisament des de la darrera victòria a Manresa.

Hores d’ara ocupa places de descens tot i estar molt a prop de sortir-ne i es que la zona baixa està molt igualada. Disposa de 61 gols a favor per 67 en contra.

A casa seva com a local a jugat 10 partits i només n´ha guanyat tres, ( Canet, Mataró i Industrias ) n´ha empatat un amb Natació Sabadell i n´ha perdut sis (Elda, Hospitalet, Barceloneta, Cerdanyola, Picassent i Calvià.) Un conjunt rocós en que molts dels partits que han acabat amb derrota han estat amb resultats ajustats.

Els del Pujolet viatjaran amb les baixes per lesió de Carles Ambrós, Terri i la ja coneguda d’Asis. Entra a la convocatòria Aleix Perez del Juvenil.

 

Diumenge, Copa Catalunya

El Manresa tornarà a doblar aquest cap de setmana com ja ho va fer fa unes setmanes, la Copa entra en la seva 4ª fase i els manresans es desplaçaran a Olesa, equip que va eliminar a l’Esparreguera a la ronda anterior. Els nostres van fer el mateix amb el Linyola.