Notícies

RESOLUCIÓ RFEF: Hospitalet – Covisa Manresa FS

El Jutge Disciplinari Únic de la Real Federación Española de Futbol ha resolt amb el resultat de L’Hospitalet 0 Covisa Manresa 6 i una sanció economica de 100, 00 euros a l’Hospitalet Bellsport. El partit era corresponent a la jornada 17 de la lliga Nacional de segona divisió B en el seu grup 3 i que va finalitzar amb victòria dels de Bellsport per 9 gols a 5.

Recordem que el conjunt del Llobregat va alienar a un jugador amb mes de 23 anys del seu equip B que milita a tercera divisió Catalana.

La Junta Directiva del Covisa Manresa va presentar al.legacions al Comité de Competició de la RFEF. Aquesta va donar un plaç de 10 dies al club suposadament infractor per fer al.legacions i avui ha estat quant ha resolt.

Hores d´ara i amb aquests tres punts, Covisa Manresa continúa quart a la taula, ara amb 36 punts en plena zona de play off i augmenta a sis amb el cinquè classificat que es Nueva Elda que es troba fora de play off. Hospitalet passa a la tercera plaça amb 37 punts. Lidera per ara la competició el Cerdanyola amb 41, seguit de Ibiza Gasifred amb 39.

Després d´aquesta jornada de descans en motiu de la Copa d´Espanya a Granada, dissabte vinent el Covisa viatjarà a jugar davant Penya Esplugues, un recent ascendit que es troba ara en llocs de descens